{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sead Smailagić osvojio bronzu na Svjetskom Microsoft Office Specialist takmičenju na Floridi

Klix.ba
7.8.2018. u 15:01
268
15
Sead Smailagić osvojio bronzu na Svjetskom Microsoft Office Specialist takmičenju na Floridi
268
Danas je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu upriličen doček predstavnika naše države na Svjetskom Microsoft Office Specialist takmičenju održanog na Floridi.
U ovog sklopu globalnog takmičenja, Sead Smailagić osvojio je visoko 3. mjesto, čime smo još jednom pokazali da naša država obiluje mladim perspektivnim ljudima pred kojima je uspješna budućnost.

Ispred Microsofta u Bosni i Hercegovini, BH Telecoma, i Bit Alijanse našim takmičarima uručene su vrijedne nagrade kao podrška i podsticaj za dalji rad:

"Mislim da će ovaj tip podrške mnogo pomoći u narednim godinama jer, između ostalog, dobili smo vaučere za pohađanje Microsoft Office Specialist certifikata, što je jako bitno za naš napredak", rekao je Sead Smailagić.

Svjetsko MOS takmičenje okupilo je učesnike iz više od 130 zemalja, a pored Seada, iza naše zastave svoje znanje iz Microsoftovih alata imali su priliku odmjeriti i Almedin Beganović, Tarik Džambić i Anes Torlaković.

"Odlazak na Svjetsko takmičenje u Orlando na Floridi je bilo jedno nevjerovatno iskustvo za sve nas i drago mi je što sam radio na tome i spremao se za predstavljanje svoje države. Moj plasman, kao i plasman mojih kolega, pokazuje da se naši ljudi mogu odlično pokazati i na svjetskoj sceni", kazao je Anes Torlaković, student Ekonomskog Fakulteta u Sarajevu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: