|

Pokrenut IT portal - ITBox.ba

Pokrenut IT portal - ITBox.ba
0
s
sponzorirani članak
14.11.2006. u 12:57
0
komentara
0

dijeljenja
Pokrenut IT portal - ITBox.ba
Od danas je na adresi www.itbox.ba dostupan bh. IT portal, među prvim portalima ove vrste u regionu.
ITBox je zamišljen kao cjelokupni portal o informacionim tehnologijama, putem kojeg će biti plasirane vijesti iz ove oblasti, podijeljene u nekoliko osnovnih rubrika - Software, Hardware, Internet, Biznis, Igre, Zanimljivosti.. - i mnogo više podrubrika.

[SLIKA]1[/SLIKA]

Pored vijesti portal je podjeljen u četiri osnovne skupine nazvane imenima "Box.hardware, Box.software, Box.workshop i Box.games". Box.hardware će sadržavati recenzije različitog hardvera, a kao glavnu trenutno aktivnu rubriku ovog dijela portala izdvajamo 'PC Mjeseca' gdje se može pronaći optimalna konfiguracija za ovaj mjesec.

[SLIKA]2[/SLIKA]

Rubrike Box.software i Box.games će sadržavati recenzije softwarea i igara, dok je rubrika Box.workshop rezervisana za 'kućne carolije' našeg hardverskog tima - prva čarolija je modanje grafičke kartice Sapphire X800 GTO u X800 XT.

Pored ovih sadržaja tu su i rubrike 'kursna lista', 'top 5 virusa', 'cijene računara' i slicno...

Rubrika koja bi se u narednom periodu trebala najviše razviti i omogućiti korisnicima lakši rad i pretraživanje je rubrika 'Cijene računara' putem koje će biti moguće pregledati bh. hardverske prodavnice te usporediti cijene pojedinih proizvoda.

Projekat koji je u potpunosti izradio BALLIAN Studio, sa ciljem da se ova oblast konačno kvalitetno pokrije, kako u BiH tako i u regionu
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.