{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pa pa Windows 95

Klix.ba
12.1.2003. u 15:52
0
1
Pa pa Windows 95
0
Pa pa Windows 95
Od 31-og Decembra, Microsoft je prestao sa podrškom za Windows 95 i Windows NT 3.5x operativnim sistemima. Softwerski gigant je prestao sa offline podrškom još prije godinu dana, ali nastavio da pruža limitirane online servise. Sada kada je ukinuta kompletna podrška za te sisteme. Neće više biti zakrpa-nadogradnja, niti će korisnici moći dobiti savjet ili pomoć od Microsofta. Iako će ovaj potez vjerovatno pogoditi mali broj ljudi sa starijim ili secondhand kompjuterima, podrška za druga tri operativna sistema uskoro ulazi u "extended stage" (produžena podrška), gdje će samo generalna online pomoć biti pružena.
Offline podrška za Windows 98, Windows 98 SE i Windows NT4 će prestati u junu ove godine, ali će online podrška biti održavana sve do kraja juna 2004 godine.

Za Windows Millenium, produžena podrška prestaje krajem decembra 2004 godine, ali će online podrška biti još u funkciji.

Windows XP Professional će biti podržan sve do decembra 2008 godine, dok će Home verzija biti podržana do decembra 2007 godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: