Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nece biti povjerljivo dok neotkrijete nesto zastrasujuce
Koji će sve to snimati i onda napraviti serijal na kojem će uzeti dobar keš, to je cijela poenta
Kada bi nas svemirci napali sa koje kakvim džinovskim laserom, svi Srbi, Hrvati i Bošnjaci bi se udružili kao jedan i bili bi istinski zajedno. Bili bi kao tri oka u glavi, ili četri oka u glavi ako računamo i ostale.
Javnost pripremaju na činjenicu da nismo sami,realno,po čemu smo toliko posebni da bi bili jedina živa bića u svemiru?Do 2030.će objelodaniti da nismo sami.Previše je dokaza da bi sakrivali istinu.
Dokaza? Kakvih dokaza? Da su vanzemaljci stigli do nas ne bi se skrivali isto kao sto se mi ne bi skrivali od mravi... Onaj vanzemaljac koji ima tehnologiju da stignd do nas, za njega smo mi mravi...
Zamisli dobacis na drugu stranu svemira u nadi za intelektom i svjesnim bicima i dodjes na zemlju i vidis kako se ljudi kolju izmedju sebe.
Po ko zna koji put vijest istog ili sličnog sadržaja. Po ovakvim vijestima, trebali su do sada imati stotinu timova......