Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za ove naše divne cure. Treba vise medijskog prostora ovakvim djevojkama, a ne ekskluzivne vijesti tri puta dnevno iz reality šund emisija, gdje se koja blogerica šeta, sta je obukla neka pevaljka na nastupu itd itd.
Da je kako nije vi biste bili dva dana tema svih medija u BiH a predsjednik države bi vas na aerodromu dočekao i crveni vam tepih prostro, ali kako god vi ste naš ponos, svaka vam čast!
GLAVU GORE VI STE NAŠ PONOS !
Bravo cure :)
U životu je potrebno biti dosledan, u svemu što radiš dok pratiš svoj san... https://youtu.be/Dfbae7NEflU
Hana Hadziavdagic je ipak nesto u zivotu postigla
Bravo djeco imate mozak i sretno u zivotu, doduse ima raje nisu pametna ali mogu dizati teske stvari
Nacionalisti crknite od muke.Gledajte budučnost Bosne.
A sta je sa predmetima, likovno ,fizicko,demokratija, zar to kod nas trenutno nisu predmeti na prvom mjestu.Zaboravi muzicko .
@Enduro07 Matematika je majka svih nauka.
Ukrajinci ovdje dolazi na ratiste, mi gore otisli po medalje. Treba na vise ovakvih stvari.
Fala ti boze a ne samo ljepljenju kasika, razbijanju kokosa i glupostima, svaka cast djeco samo ucite
Ma koga briga ta informacija. brzo se zaboravi. Daj nam šta je radila Kardašijan i Karleuša, ima li Željko rak pluća, gdje je ručao Dodik, koga je Čović prevario, kakvu je glupost smislio Bakir. Tooo hoćemo
Sve je bolje kad je narod zajedno a konjina laktaska neda zajednickog poljoprivrednog ministarstva,nek podsticaji iz Eu propadaju
U medijima ima vise prostora za one koje sramote zenski rod nego ovakve pametne cure. Pa onda nije ni cudo u kome uzor nalaze nasa djeca.
Lahko to, haj nek sracunaju kako se zivi od plate i pemzije!