Nauka
0

Ljudska rasa će se podijeliti u dvije vrste?

Sarajevo-x.com
Alarmantna, šokantna i kontraverzna teorija evolucioniste Olivera Curryja izazvala je komešanja među naučnicima i teoretičarima. Prema njegovom mišljenju ljudska rasa će se podijeliti na dvije vrste, prosječni životni vijek će se produžiti do 120 godina, imat ćemo jednu boju kože, a muškarci dublje glasove i veće penise.

Ljudska rasa će se jednog dana podijeliti u dvije različite vrste: jedna će biti atraktivna, i inteligentna i vladat će "nižom" rasom zdepastih i ružnih ljudi, razmišljanja su jednog od vodećih teoretičara iz oblasti evolucije, Olivera Curryja, izvijestio je Dailymail.

Za otprilike 100.000 godina, seksualna selekcija će dovesti do toga da na svijetu postoje dvije različite vrste ljudi. Do godine 3.000, ljudi će doživjeti svoj fizički vrhunac. Bit će visoki najmanje 1,80 metara i živjet će u prosjeku oko 120 godina.

Muškarci će imati simetrične crte lica, dublje glasove i veće penise, a žene sjajnu kosu, nježnu kožu bez dlačica, velike oči i grudi

Rasna podijeljensot će tada biti prošlost jer ćemo svi imati jedinstvenu tamniju boju kože, što će biti posljedica međurasnog miješanja.

Ipak, iako ćemo dostići fizički vrhunac za otprilike 1.000 godina, za 10.000 godina korištenje tehnologije u genetici i svakodnevnom životu, promijeit će u potpunosti naš izgled.

No vijesti nisu baš najbolje jer evolucionista Curry smatra da ćemo tada postati bolešljiviji, a da će naš imunitet početi sve više slabiti.