{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Linux za sve - Burn/Install/Game Party

S
13.12.2005. u 10:24
0
0
Linux za sve - Burn/Install/Game Party
0
Linux za sve - Burn/Install/Game Party
Udruženje Linux Korisnika u saradnji sa kompanijom Disti organizira cjelodnevni događaj pod nazivom "Linux za sve - Burn/Install/Game Party".
U subotu, 17.12.2005, od 10-22h, na 4. spratu sarajevskog tržnog centra Villa Park, Bulevar Meše Selimovića bb, posjetioci će imati priliku da se
kroz korištenje upoznaju s Linuxom i besplatno ga dobiju na CD-u ili DVD-u.

Besplatan, legalan i slobodan Linux softver uključuje sve što je potrebno za svakodnevni rad, učenje i zabavu - od uredskih paketa, programa za obradu slika i multimedijalnih sadržaja do zanimljivih igara, edukativnih aplikacija i alata za programiranje.

Svi su pozvani da ponesu svoje računare i iskoriste priliku da od dugogodišnjih korisnika Linuxa i članova Udruženja dobiju pomoć pri instalaciji i podešavanju, te odgovore na pitanja vezana za svakodnevni rad na Linuxu. Posjetioci će biti u prilici da se upoznaju sa radom Udruženja, saznaju ko su članovi, na kojim projektima rade i kako da im
se pridruže.

Na kraju vas očekuje Game party za sve ljubitelje računarskih igara. Game party počinje u 16:00 i trajat će sve do 22:00 sata.

Svoje učešće možete prijaviti na stranici: http://www.linux.org.ba/linuxzasve/

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: