{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izašao 100. broj magazina za digitalno doba INFO

S
6.5.2006. u 22:44
0
0
Izašao 100. broj magazina za digitalno doba INFO
0
Izašao 100. broj magazina za digitalno doba INFO
Izlaskom jubilarnog 100. broja magazina za digitalno doba INFO redakcija ujedno proslavlja i 10 godina postojanja magazina.
Sada već daleke 1996. godine grupa mladih entuzijasta okupila se oko ideje pokretanja i izdavanja mjesečnog magazina namijenjenog informatici i digitalnim tehnologijama. Danas, magazin INFO je najčitaniji bosanskohercegovački mjesečnik posvećen informatičkim tehnologijama i modernom načinu života. Uređuje ga grupa ljudi nadahnutih ciljem širenja informatičkog znanja i kulture. Neosporna je činjenica da je magazin INFO proteklih deset godina odigrao veliku ulogu u informatizaciji bh. društva.

Sadržaj magazina čine recenzije hardvera i softvera, prikazi i analize trenutnih i dolazećih tehnologija, svježe novosti s domaćeg i svjetskog IT tržišta, konkretni primjeri korištenja pojedinih alata i tehnologija, škole, te recenzije igara i drugog zabavnog softvera.

Redakcija magazina neprestano teži unapređenju IT tržišta u Bosni i Hercegovini, široj upotrebi informacionih tehnologija u bosanskohercegovačkom društvu i zasigurno predstavlja katalizator njegove informatizacije.

Izlazak jubilarnog, 100. broja magazina INFO biće svečano obilježen i muzičkim događajem koji će se održati u klubu Sloga u Sarajevu, na kojem će premijerno nastupiti bend Velahavle, te DJ Djarmah (Organizacija) i MPJ Slo(Kontra).

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: