{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


iPod Nano dobija zaštitnu futrolu

<
14.11.2005. u 09:47
0
0
iPod Nano dobija zaštitnu futrolu
0
iPod Nano dobija zaštitnu futrolu
Iako Apple i dalje demantuje bilo kakve probleme sa novim modelom svog popularnog muzičkog player-a, nove isporuke iPod Nano uređaja ipak će dobiti dodatnu zaštitu.
Pored ovoga, kruže glasine i da je Apple naredio svojim proizvodnim postrojenjima u Kini da koriste dodatni sloj zaštitne plastike na novim iPod Nano player-ima, međutim ovo je za sada nepotvrđeno.

Nova futrola za iPod Nano skoro je identična onoj koja se isporučuje sa novim iPod Video player-ima. "Futrola za novu 5. generaciju iPod player-a dobila je pozitivan feedback od korisnika i zbog toga smo se odlučili da sličnu isporučujemo i sa iPod Nano player-ima".

Ovaj potez Apple mogao bi se shvatiti kao preventivna mjera u nastojanju da se izbjegne veća šteta od tužbe koja je trenutno u procesu a koju su protiv Apple-a prvobitno podigli vlasnici iPod Nano player-a u SAD-u, a zatim im se pridružili i vlasnici iz Meksika i UK.

Osnova tužbe je da je Apple bio svjestan problema sa displejima ugrađenim na iPod Nano player-e (loš kvalitet izrade, lagano grebanje i pucanje) ali da i pored toga nije učinio ništa po tom pitanju kako bi novi player uspio izbaciti na tržište u planiranom roku.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: