{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


IBM Dan u Sarajevu

S
Sarajevo-X
20.9.2004. u 22:56
0
0
IBM Dan u Sarajevu
0
IBM Dan u Sarajevu
U sarajevskom hotelu Holiday Inn, u četvrtak, 23. septembra 2004. godine, održat će se jednodnevni stručni i poslovni forum, IBM Dan BiH. Forum će okupiti preko 200 menadžera i kompjuterskih stručnjaka iz cijele Bosne i Hercegovine.
IBM-ovi stručnjaci i partneri iz Slovenije, Austrije, Hrvatske će predstaviti najnovija iskustva na području informatičke tehnologije. Tema ovogodišnjeg foruma je On Demand Business – Poslovanje na zahtjev.

Jednodnevni forum će sačinjavati oko 20 plenarnih i panelnih predavanja, te radionice koji će učesnicima omogućiti cjelovit uvid u informatičke novosti, iskustva i rješenja. IBM Dan je ujedno prilika za druženje i uspostavljanje novih odnosa što potvrđuje brojnost učesnika svih dosadašnjih susreta.

Ovogodišnji IBM Forum u BiH otvorit će gospodin Janez Benčina, General Manager IBM South- East Europe, a u uvodnim predavanjima pridružit će nam se gospodin Uwe Posautz, Vice President of System Sales, CEMA i gospodin Zoran Hrustić, Manager of IBM Software, SouthEast Area.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: