Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priroda se uvijek izbori sa najvećim parazitom, ljudima. Jedna ili dvije katastrofe, populacija spadne na 1 milijardu, a tehnološki nazaduje 200 godina, i za samo 50 godina cijela priroda se oporavi.
kapitalizam je zlo
Nekontrolisani kapitalizam, u Dojcland imaju zakoni za održavanje šume i šta može i šta ne može, šta će oni iz Brazila pihh
ljudi ne znaju da 90% kisika dolazi od planktona u okeanima a ne od prasuma
Dušebrižnici iz Evrope su skršili svoje šume, izgradili imperije a sad prigovaraju Brazilcima što rade isto. Evropa je evropska a Amazon je svačiji kao. Jedino bi bilo fer da sve zemlje svijeta njima plaćaju neku svotu novca da ne sijeku Amazon. Ostalo je sve licemjerje.
Moglo bi ali to se vjerovatno neće desiti
Sami sebi kopamo mezar
pa ljudima svakako i godi globalno zagrijavanje i njegove posljedice