PROMO
62

Iskoristite popust u Mekline-u i odaberite svoj savršeni MacBook

Autorizirani Apple Reseller & Service Provider Mekline počeo je sa promo ponudom za MacBook Air M1, iPad Air 4. generacije, Apple AirPods2 i Apple AirPods Pro.

Bilo da se radi o moćnom MacBook Pro ili laganom i prenosivom MacBook Air, Apple prijenosnici će vas osnažiti u bilo kojem zadatku koji ćete ispuniti. Za većinu učenika u 2021. godini MacBook Air sa novim M1 procesorom je najbolji izbor. Ima dovoljno snage da se bori sa svim akademskim izazovima s kojima se suočite, a istovremeno nudi i do 18 sati trajanja baterije.

Mac je decenijama jačao vodeće svjetske inženjere, umjetnike, naučnike, dizajnere i muzičare. To isto čini studentima, jer je pun snage za vaše najambicioznije ideje. S grafikom i procesorom visokih performansi, naprednom memorijom i pohranom te zadivljujućim Retina zaslonom kompatibilan je sa svim profesionalnim aplikacijama. Mogućnosti su neograničene.

Apple je u novembru 2020. osvježio MacBook Air, predstavivši novi Apple Sillicon M1 procesor za nevjerovatne performanse i dugotrajan vijek baterije, od sada sa početnom internom memorijom od 256 GB te odličnom cijenom od 2.299 KM. Zajedno sa novim MacBook Air M1 možete uživati i u nevjerovatnom zvuku koji vam pružaju Apple AirPods2 slušalice samo za 299 KM, a ako želite da se izolujete od stvarnosti tu su i Apple AirPods Pro sa novom promo cijenom od 489KM.

Ove godine pored novog MacBook Air sa M1 procesorom uživajte i u novom iPad Air 4. generacije koji vam pruža nevjerovatne mogućnosti sa novim A14 procesorom i Liquid Retina displejem koji će vas očarati, uz sve to po nevjerovatnoj cijeni od 1.349KM.

U susret novoj akademskoj godini Mekline kao i uvijek je pripremio fantastičnu Back To School ponudu po najpovoljnijim cijenama. U periodu od 13.8.-31.09.2020. možete dobiti poseban popust povodom početka nove školske godine. Pogodnosti možete pogledati na Mekline web stranici ili saznajte više pozivom na broj telefona: 033/550 - 985.