Stiže 18. marta
54

Honor otkrio dizajn smartphonea Magic6 Ultimate

D. B.
Honor će naredne sedmice lansirati Magic6 Ultimate, smartphone čiji se dizajn razlikuje u odnosu na modele Magic6 i Magic6 Pro.

Honor je već počeo primati depozite za rezervaciju uređaja, ali i dalje krije hardverske detalje. Dizajn je kompanija odlučila otkriti, a poznato je i da će smartphone biti dostupan u Rock crnoj i Sky ljubičastoj boji. Obje verzije će imati kožni stražnji panel sa šavovima.

Oni koji rezervišu primjerak smartphonea dobit će besplatnu Honor Band 7 (NFC) narukvicu i Honor Mall Year of the Dragon medalju.

Honor Magic6 Ultimate će biti dostupan s 512 GB ili 1 TB interne memorije. Sudeći prema oznakama na redizajniranom ispupčenju kamere, sočiva glavne kamere će biti ista (f/1.4-2.0), kao i periskopska kamera od 108 MP s otvorom blende f/2.6 i do 100x digitalno zumiranje.

Mobitel zvanično stiže 18. marta uz Magic RSR verziju, koja predstavlja Pro model maksimalnih specifikacija i čiji dizajn potpisuje Porsche Design. Također istog dana dolazi i laptop Honor MagicBook Pro 16.