{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


DJ Marshmello održao prvi virtuelni live koncert u Fortniteu uz prisustvo 10 miliona gledalaca

Piše: E. M./Klix.ba
5.2.2019. u 13:03
0
26
DJ Marshmello održao prvi virtuelni live koncert u Fortniteu uz prisustvo 10 miliona gledalaca
0
 
DJ Christopher Comstock poznatiji kao Marshmello prvi je u historiji održao virtualni koncert u igrici Fortnite, kojem je prisustvovalo blizu deset miliona igrača.
Koncert je održan na bini koju su igrači danima gledali na lokaciji Pleasant park, a skinovi i dodaci u liku Marshmellova najavljivali su ovaj spektakl danima ranije.

Osim što je Epic Games kao osnivač Fortnitea iznenađen velikim brojem igrača s obzirom na to da Fortnite trenutno igra najviše igrača u historiji online igara, iznenađen je bio i DJ Marshmello.

Iako su mnogi sumnjali da se radi o botu koji je održao koncert, Marshmello je kazao da se radilo o Live koncertu koji je realiziran uz stručnost Epic Games tima.

"Ispisali smo historiju. Ovo je prvi live virtualni koncert s milionima gledalaca. Ovo je ludilo, hvala Epic Games i svima koji su ovo omogućili", stoji u Tweetu.

Dodao je kako je u desetominutnom koncertu najviše uživao u tome što je veliki broj igrača prvi put prisustvovao koncertu pa barem i virtualnom.

"Svi videosnimci gdje vidim ljude kako se smiju i uživaju prilikom koncerta su nevjerovatni. Čovječe, još uvijek sam uzbuđen", dodao je Marshmello.

Na koncertu nisu izostali ni svjetlosni efekti, hologrami, dobra zabava, a Marshmello je desetominutni video uploadovao i na svoj Youtube kanal.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: