PROMO
2

Apple Watch 7 i iPhone 13 od danas u AT Store poslovnicama

Autorizirani Apple Reseller AT Store počeo je danas sa prodajom novih modela iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro i iPhone 13 Pro Max.

iPhone 13 Pro Max. Dosad najveća nadogradnja Pro sistema kamera, s tri posve nove kamere za nevjerojatne fotografije i videozapise pri slabom osvjetljenju, makrofotografiju i videozapise ProRes. Zabilježi nevjerojatne fotografije i videozapise pri slabom osvjetljenju. Stvaraj filmsku čaroliju uz Kino mod. Preporuka za svaki iPhone je Apple 20W USB-C power adapter, zaštitno staklo i originalna futrola. Uz svaki iPhone na promo ponudi možete iskorisiti popust na Apple EarPods slušalice. Cijena sada iznosi 69 KM.

"Danas je počela službena prodaja i poručujemo našim kupcima da nas posjete, jer su količine vrlo ograničene. Sve modele imamo izložbene i svi ste pozvani da testirate novi iPhone. Svojim kupcima za iPhone 13 nudimo dvije godine garancije, migraciju podataka, instalaciju aplikacija, besplatnu dostavu širom BiH i nezaboravno iskustvo kupovine. Originalnu opremu za Apple proizvode kupujte u autoriziranim Apple trgovinama“, preporuka je stručnjaka iz AT Storea.

Trenutak koji smo svi čekali: Apple Watch prvi put službeno u AT Store poslovnicama.

Apple Watch je i dalje najpopularniji pametni sat na tržištu, a u drugom kvartalu 2021. godine Apple obara rekorde.

"Sada je više od 100 miliona aktivnih korisnika Apple Watcha zahvaljujući dizajnu uređaja i drugim zdravstvenim karakteristikama. Sjedinjene Američke Države i dalje su najveća baza korisnika Apple Watcha. Sada je vrijeme da stanovnici Bosne i Hercegovine imaju priliku da prvi put kupuju Apple Watch i drugu originalnu opremu i dodatke u Apple autoriziranim prodavnicama. Već sada imamo preko 50 različitih originalnih narukvica i dodataka za Apple Watch", poručuju iz AT Storea.

Kamera je poboljšana kao nikada prije.

S dosad najnaprednijim sistemom dvojne kamere na iPhoneu. Snimaj nevjerojatne fotografije i videozapise pri slabom osvjetljenju novom kamerom. Stvaraj filmsku čaroliju uz Kino mod. Iskoristite i mogućnost plaćanja na rate kreditnim karticama. Plaćanje na rate može izvršiti i online i za 24h možete očekivati dostavu na adresu.

"Banja Luka je prije dvije godine postala bogatija za Apple autoriziranu trgovinu AT Store u shopping centru Delta Planet i sada smo spremni za novi iPhone 13 i Apple Watch. Naše osoblje vam je uvijek na usluzi i možemo vam pomoći koji Apple proizvod odabrati. I za profesonalne korisnike ćemo pružiti najbolji savjet", poručuju iz AT Storea.

Sami birate kako plaćate

Plaćanje možete vršiti gotovinski ili na rate putem kreditnih kartica. Prilikom plaćanja koristite kartice Raiffeisen, UniCredit, Intesa Sanpaolo ili NLB banke. U AT Storeu možete platiti i online na rate za sve korisnike UniCredit banke. Ukoliko želite plaćati na rate i niste u stalnom radnom odnosu, preporučujemo apliciranje za kredit za 2 minute na IuteCredit.ba.

AT Store je mjesto gdje možete kupiti originalne Apple dodatke i opremu.

Kontaktirajte korisničku podršku putem brojeva: +387 33 956 188 i +387 51 963 788.

Nova web stranica

AT Store je poslije 9 godina rada u potpunosti redizajnirao web stranicu. Kompletnu ponudu pogledajte na novoj web stranici: www.atstore.ba.