Tafterdarija
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
16.02.2021.
Komentari
1343
Komentari korisnika
Reise Kavazovicu ostavi se politike, tebi je mjesto u dzamiji a ne da se mijesas u politiku.
@Brestica. Sacekaj malo dok saznamo kako mu je ime, onda ce odluciti da li je terorista ili poremecena osoba.
SDA i Alija Izetbegovic su bili najveci neprijatelji Bosnjaka i drzave Bosne i Hercegovine. Nakon rata ja mislim 97 ili 98 je Aliji ponudjeno od poznatih svjetskih strucnjaka da se pokrene pitanje promjena naziva entiteta rs, kazu ti strucnjaci da bi to promjenili bez problema, ali Alija je to odbio, trebali dalje pricati.
Hajde Juno i druge sonde snimite malo Zemlju da vidimo kako izgleda, te sonde spanciraju svemirom u glavama ovaca, bebeeeeeeee...
Snimio je Webb mudo musanovo, on je snimio nesto ali je to doradjeno, nabacili malo boja i da ovce se dive.
Znao sam da je srpski narod bolestan narod, ali ovoliko da je bolestan znam sad, blagoslovio je ovaj svetosavski smrad patrijarh i srpske koljace prije nego sto ce krenudi u pohod da kolju, Bosnjake.
Nek Bosnjo pjeva u cetnickom zlotvorskom grandu, Bosnjo, Bosnjo kad ces tobe doci, nema Albanaca u grandovima cetnickim da pjeva, Bosnjo, Bosnjo sta bi ti rekli onih 900 ubijenih Bosnjaka koje su grandovi pobili sto leze u masovnoj grobnici Tomasica. Bosnjo, Bosnjo kad ces tobe doci.
Ovo su djavoli u ljudskom obliku, i zbun ce progovoriti i reci evo evo ga sakrio se iza mene.
Kakva depresija kakvi bakraci, sejtani ili demoni ga kidaju.
@emmir1. Dosta toga ima emmir1, cast je Srbima zatvoriti u Visegradu civile u kucu pa onda kucu zapaliti, cast je Srbima zaci po selima pa na avlijama ubijati civile, cast je Srbima Tomasica gdje su dovozili ubijene civile Prijedora i okolnih sela njih 900 i u Tomasici ih zatrpali bagerima. Sta reci nego poserem se na srpsku cast.