SkyDrums
Spol
Ženski
Boja avatara
6fcde4
Banovan
Ne
Registrovan
24.08.2013.
Komentari
1039
Komentari korisnika
Povraca mi se od ovoga vise.
Ljubomora je bolest!
Kako su kliksovi komentatori postali kulturni i fini... Ali masi citaoca i komentatora ovo vise nije intersantno i vjerovatno ce se drustvo s portala poceti lagano osipati u vremenu pred nama.
Stvaraju famu o nezaustavljivom kasapinu Putinu, pa da mogu kasnije istoriju pisati kako oni misle da treba. Perfidni germani se nista nisu promijenili od 1939. Samo ne znam kome se uopste pravdaju i s kojom svrhom...
Nisu oni naivni sekunde, a to sto rade javno ima svoj efekat u uspostavljanju reda i zakona u zemlji. Oni imaju svoja pravila i ni najjacim silama svijeta kroz vijekove ne dozvoljavaju da im se nesto mijenja i uredjuje. Proveo sam 13 godina u toj zemlji i sa sobom ponio ogromno iskustvo i lijepu sliku o tim ljudima. Tamo danas vlada pravda. Kakva takva, al njihova je i pravda je.
Eto na zapadu je 21. pa sta...
Sasranak😁
Ode on kod svog dede Ale...
Bravo prijatelju! Ja se evo skidam s Kliksa vise od deset godina(pogledaj starost profila) al ovo ce me skinuti bez ikakvih problema. Uskoro ide jedna socna psovka i 7 dana ban. Nakon toga komentari ce vec izgledati retardirano, tako da zbogom klikse moj.
Nadam se da ce Englezi imati milosti prema debitantu...