SA71BL78
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
26.01.2016.
Komentari
2477
Komentari korisnika
Ovome bi neko konacno morao pokazati rodni list, tako da ne pravi vise budalu od sebe. Nikako da shvati da je sposoban samo jos za egzibicione meceve.
Joj straha i usana!!! Ova skroz izgorila po glavi, a anelu je izgleda najbolji jaran dzumhur.
Engleska puno bolja i nadmocnija. Ko je drugo ocekivao, nije uopste realan. BiH je postala i ubudece ce biti jedna prosjecna reprezentacija i to je jednostavno realnost. Uostalom protiv ovakvih reprezentacija BiH nikada nece imati velikih sansi, a sinoc nisu imali bas nijednu. Tesko su uopste i centar prelazili, a i to nije trajalo dugo. Sasvim normalna stvar.
Sta ce jadna, otanjio novcanik. A i vidi se da kosta 360 Eura.
Toliko su bili nadmocni da 3:0 nije previsoko. Prije ce biti podnosljivo. Ipak su puno bolji. O tome uopste ne treba raspravljati. A eglezima ovaj put nije trebao ni golman. Toliko.
Sprema se za novo prolijevanje suza.
Pa nece valjda takozvana pjevacica severina???? E pa sada bi benjamina zaista trebala staviti zabranu. A i u slucaju da bilo ko od ovih nabrojanih nastupi, pogotovo kao tamo neki koji se zovu bijelo dugme. Tu bijelog ima samo koliko tifa donese. Pa jos i ovaj djeciji sastav plavi orkestar. A o joksimovicu i da ne govorimo, pogotovo ako ce onu svoju rospiju nacionalistu dovesti sa sobom.
A kako misle sprovesti to "mirno"?????
Curica!!! Gasi svjetlo skupljaj kablove. Nista nije shvatio. Pridaje veliku vaznost ovom skolskom amaterskom takmicenju. Cuj i ovo se zove liga???!!! 39 godina i jos nije kraj???!! Ovaj nesto dobro pobrkao.
Jedan od najboljih trenera 21. stoljeca?????!!!!! Sta ovaj izjavi i ostade ziv. A ovi iz Fenerbahcea ce samo ispasti budale ako ovoga dovedu u svoju gerijatrijsku ustanovu. I jos ako nas starac ostane u klubu pravo imaju ruzicastu buducnost. Uostalom u Turskoj i nema klubova evropskih kvaliteta. I to je samo jedna amterska liga i utociste za isluzene igrace.