REDJOHN
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Ne
Registrovan
09.08.2020.
Komentari
1376
Komentari korisnika
Ode Rus u Srbiju, Portugal itd dobije njihove papire i dođe u Norvešku lagano.
jupi bravo za njih hehe
Frajer se voza u AMG-u po gradu svaki dan ostavlja auto po sred ulice i radi šta hoce....Eh bem te Bosno
Neki dan je isto zataškano u Boingu se desilo avion krenuo padat i zataškali rekli da je stjuardesa slucajno gurnula sjedište (dokazali piloti u istom avionu poslije da to nije moguce sjediste se pomjera lagano elektronski) i pilot kao slucajno povukao đojstik prema dole...Mnogo ljudi je bilo povrijeđeno ja mislim zbog nage promjene G sile.
Ogranicenje na kruznom je 30 tako da...
Taj lik je psihicki slucaj, i on i njegova sestra su imali udarenu šifru još prije rata, nije bio niti u ratu niti u vojsci upravo iz tog razloga. Lik nikad nije bio zdrav u mozak mnogo prije ovog svega.
Ja jučer plaćam kaznu iz drugog kantona, žena u pošti ne vidi šta su napisali na uplatnici broj Općine jer fali ili je nepotpuno napisan broj i onda jebada. MUP ne radi iz nekog razloga niti jedan šalter nemam koga pitati za broj općine pa sam morao googlat. Na stranici IDDE-je uopšte nema kazne niti je vidim niti da sam platio niti koji đavo. Tako jednostavan proces nisu mogli digitalizovati da online platim i ćao...
Pa to je se desilo na 2 nacina. Prvi je što su pravili kolonije po Africi, a drugi poslije 2sv rata zbog racista u Americi, Amerikanci (crnci) su ostali tu u Francuskoj jer ih nije niko dirao i imali su prava.
Uzimanje para, ne samo ovaj match nego i ovi profesionalni samo cirkus i nista drugo. U ostalom nema niti pravila nikakvih svi su na hemiji tu.
Jer pola Bosne ima dvojno drzavljanstvo osim nas