nikadvise
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
09.11.2023.
Komentari
146
Komentari korisnika
strano, ma uasno
Kad puim ovaj legalni to mi je puno tetnije za zdravlje nego kad puim ilegalni. Jer kad puim ovaj ilegalni ostane mi para da mogu kupit i lijekove, a kad puim legalni i razbolim se nit imam para za lijekove nit za denaze, tako da od legalnog puenja mogu samo ilegalno umrijet .
u pravu je ambasador, nema konaković pravo, no ima milorad.
ona što je u bosni istinski pjevala, otpjevala je. i tu se ne može ništa dodati ni oduzeti. a inaće njoj lično a i tebi s njom sretni puti, da zaradite puno puno para.
kojim mladim, čiji su to mladi, samo vaši nečiji, a pare su ipak naše. uz to je to dio ukupne korupcije budžetlija i građevinske mafije. nema tu ništa ni socijalno ni humano ni čisto, no smrdi na sve strane. od naših para sve.
ti si mile izdajnik svoje zemlje bosne i hercegovine i bosanskog naroda svih vjera, radiš protiv nje a u interesu strane susjedne zemlje, a o kriminalu da i ne govorimo, i naravno odgovaraćeš za to.
Važno je da se prave privatne klinike (naravno, obrni okreni od naših je para, osim ako nije od trgovine narkoticima - pa proberite varijantu koju hoćete). Još nisu shvatili političari (da ja ne govorim, nek im Faćo kaže), prvo sloboda i sigurnost, pa zdravstvena i socijalna zaštita, pa penzije, pa obrazovanje pa onda sve ostalo (nek vam Faćo kaže).
aj dobro je, sad malo neko drugi. načelnik nije profesija no mandat.
Ne bude li ovo zlo zaustavljeno, surovo kažnjeno i u korijenu sasječeno, čovječanstvo će se u vlastitom paklu uništiti. Odluka je na čovječanstvu.
ovi kontaju da se ko nas radi nako kako se proklamuje il kako piše da je nominalno radno vrijeme. rad se mjeri po tome kolko ti oduzmu od tvoga dnevnog vremena. a normalan čojek objektivno nemere radit više od 5 sati efektivno pa mu za kaznu produže radno vrijeme na 9 sati