Makijaveli035
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
29.02.2024.
Komentari
13
Komentari korisnika
Da li znaš koliko ukupno ljudi imaju zemlje koje nisu glasale za? Ukupno preko 5 MILIJARDI! Na celom svetu ima oko 7 milijardi ljudi, pa se izračunaj....
Najbolje. Nisu Srbi sami rekli da je ovo politizovana odluka, već masa drugih država. Sad ide rezolucija o Oluji i Bljesku, rezolucija o Bratuncu, Petrovoj jami i moru drugih stvari. Pandorina kutija je otvorena.
Isto što i '14,'45,'91,'99,'08... Pokušava i dalje da se probije na Balkan, i dođe skroz do Afrike i Azije. Prodor na Istok, ništa se u Nemačkoj politici ne menja, nebitno da li je Kajzer, Hitler ili anonimni birokrata iz Brisela, cilj je uvek isti, prodor na Istok i potčinjavanje Slovena.
Kako je moguće da u građanskom ratu gde ratuju 3 strane samo jedna je uvek krivac? 90% osuđenih u Hagu su Srbi. Kakvo crno pomirenje?! Da li se iko od bošnjačkih i hrvatskih velikodostojnika poklonio srpskim žrtvama i zatražio oprost? Nije i neće nikad. Mi to nismo radili zbog osećaja kolektivne krivice, već zato što je to ispravno i ljudski. Neki bi trebalo malo da nauče od Srba...
A srpske žrtve niko ne broji jel? Iz Bratunaca i ostalih sela koje su naserovci pobili, zaklali i spalili, to nikom ništa, to je prošlost tako? Licemerstvo 100%
Misliti i cveće brati nije ista stvar. Drži se ti ipak kite, cveća dapače.
A nabija vam kompleske nabija? Što drži Srpsku da je bi rasparčali, što je opet Beograd centar Balkana, što ni kod Pazaraca više nemate prođu, što ste sirak tužni bez iđe ikoga? Boli,ako i treba!
Hajde lepo dogovorite se, da li treba više da se eksponira ili zašto se više ne eksponira? Kontradiktorni ste
Prvo uzimaš u usta pokojnu ženu koja ne može da ti odgovori a da može pokopala bi te. Drugo, ta ista Ksenija, Bog da joj dušu prosti, do kraja svog života je bila uz Vučića i borila se rame uz rame sa njim za bolju i jaču Srbiju. Tako da ti ta priča uopšte ne pije vodu.
Na ćerku tog grandovca se kačilo pola kolega dok još ni srednju nije završila, tako da kad on priča o svojih 5 minuta, davno je te minute ispunila njegova naslednica naslovnicama sa raznoraznim šljamovima.