Katozlato83P
Spol
Ženski
Boja avatara
55AD53
Banovan
Da
Registrovan
31.12.2022.
Komentari
41
Komentari korisnika
Po planerima jedini dobitnik bi bila HR. Gubitnici br. 1 Bošnjaci jer su trebali biti počišćeni. Gubitnici br. 2 Srbi koje su Britanci upotrijebili kao korisne idiote a s kojima bi se obračunali u drugoj fazi.
Jedna riječ prekida svaku vezu između poređenja ta dva rata. Embargo. Rat u Ukrajini je rat oko, pozicioniranja snaga u Europi. Rat u Bosni je planirani genocid da se očisti zaleđe NATO pakta u kretanju ka istoku.
Degutantno. Mogla je i selfi sa wc školjke dok kenja. Mislim da ima mnogo bolesnika kojima bi se i to svidjelo.
Niđe veze. Uopšte ne liči. Ovaj more glumiti Njofru jedino nakon moždanog 🤔
Bilo je ovako. Embargo je bio štićen kopnom i morem. Sve što je ušlo od municije išlo je preko vlade Irana. CIA je uz dogovor zažmirila na teretne avione koji su slijetali u ZG. Klinton je rekao Aliji, ili potpis ili blokiramo pošiljke. Tako je bilo.
Pa bilo kako. Raj. Zlatne kašike. Isti je model.
Rat je sranje u svakom smislu jer nakon svakog imaš iste rezultate. Mrtvi, invalidi, unesrećeni.Zatim dolaze novi tajkuni i armija skorojevića.
Ne zanima nas retorika članova trojke i osmorke. Zanimaju nas konkretne stvari. Šta ste obećali glede državne imovine i tako te stvari. Država bez imovine ne postoji ni u teoriji.
Tata ti je Bot.
Primjer je Nikola Tesla. Zna se da je svaki aparat prvo vidio u mašti. Tamo ga sklopio pa tek onda izveo u fizičkoj ravni.