johnnySA
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
30.07.2014.
Komentari
1954
Komentari korisnika
Kako je Forto tacno unistio tuzlanski aerodom, ne razumijem? Je li Forto kriv sto SDA nije bila u stanju napraviti prilazna svjetla na aerodromu koja obecava 10 godina, koja su prijeko potrebna za normalno funkcionisanje aerodroma? Je li Forto kriv sto SDA nije znala zavrsiti prosirenje terminala onolisnog aerodroma 3-4 godine?
Zasto je "dobra vijest" da ce penzioneri dobiti svoje zaradjene penzije, koje im i pripadaju? To se valjda podrazumijeva? A to sto ce je dobiti dan ranije nego inace, i napisati citav clanak o tome, je van svake pameti.
Moze li mi iko reci na sta ove nase pare Aerodrom u Mostaru trosi, koji nema nikakvih letova?
Tugo moja na sta spade Tuzla. S Wizzove baze s dva stacionirana aviona, na neki znj Lumiwings iz Grcke, cija jedina medjunarodna linija je charter let do Mostara. Dno dna.
Da posto su i ove postojece pune non stop,lol.
Skenderija nikad nije tamo trebala biti. Onoliki sportski kompleks u centru grada, bez popratne cestovne infrastrukture je van svake pameti. Preseliti skendeiju negdje van grada, s dobro uvezanim saobracajnicama i tramvajem, a ovaj dio ostaviti za neki veliki trg i zelenilo + stambeno/poslovne zgrade.
Veseliiii seeee srpski rodeeeeee :))))
Pa od cega ocekujete da sirotinja u RS-u kupuje? Od Dodikovog nacionalizma?
Ne pita vas niko nista.
Haha jedini koji parazitira 30 godina je SDA koji je otjeran prosle godine. Kako su oni otjerani, sve prodisalo bukvalno :)