gooUser1710072404
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
10.03.2024.
Komentari
51
Komentari korisnika
Oni (sda) se drze price i nakih para koje su navodno ostavili isto pjan kafane!! Mi svi spavali, nista nismo ni vidjeli ni znali! Sve nam vi bagroo lopovska objasnite!!
Sta jee bolan ostavio Novalic?? Pa tu mantru vrtite ko pjan kafane!! Sto lazete i koga vise!? Pa isto ko da smo se probudili pa nam vi sad pricate kako je bilo...!!!!
Zamisli kako su se osjecale ove zene ponizeno, dok ih on ismijava pred punom salom ljudi. Ovo je ismijavanje, cuj cucni j.. Pa i on ko hoce, pa nece. Pa na kraju pokusaj na kineskom...
Ovo je samo novo bacanje para, dovoljno za 4 mjesto. I puno istog nerviranja i ove sezone. A ne mozes nista ni napravit, kad nama dolaze treneri i igraci samo da uzmu lovu. Niko ne dolazi jer vjeruje u ono sto izjavljuju. Samo uzmi siguricu kes, ako se posreci duze od sezone i to je to!! Nazalost!
Pa tako im je sve u toj stranci! Jedni misle ovako, drugi onako. Na kraju kako babo sa poljina u hanuma dreknu tako im i bude. I onda samo procitas, neko iz sda prebjego u drugu stranku ili osnovao svoju!! Oni bez karaktera, babu i hanumu slusaju i sute..
Sda masina kad se neko posere na Titovo,j iskoriste da prozovu trojku. Odmah spin, kako se ne cisti grad i kako se pocelo i srat po ulici, od kad su oni tu. A po gradu se sere ima 30 godina, e posto se sad sere svako malo, naravno uzelo maha. To kriva trojka. Tako i za ovo i za sve prethodna pucanja po gradu. A sta je to sda uradila prije pa trojka nesto izmjenila pa sad imamo ovo?? Staa??
Italija nije strasna kao sto je nekad bila. Naravno, za nas i druge manje reprezentacije su strasni sud. A nisu ni isli svom snagom, treba biti realan. Na kraju prije bih ovo nazvao, vile su nas pronosale! Nego dobar otpor!
Slabo... Tesko... mi smo u vecem problemu kad imamo posjed, nego kad ganjamo loptu... Tesko da tu trener moze ista od okupljanja do okupljanja promjeniti.. Nadam se da grijesim!
Samo sto u prvom logoru koji vide, ubijani i muslimani i katolici i pravoslavci. Sve sto nije bilo podobno rezimu! A u Srebrenici, sve sto nije srpsko!!
Ona je cas iz Tuzle cas iz Sane?! Razumijem da se udala i skolovala tamo, al je valjda rodjena u Krajini? A posto ni ona ne zna, onda ne mozete ni vi znati?! Logicno, ha ja!?