gooUser1700894136
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
25.11.2023.
Komentari
68
Komentari korisnika
NADAM SE DA CE SAD NS, NIP I SDP KAO I ONA NVO STRANA PLACENICKA NAZOVI "SARAJEVSKA" MALEZ STOKA, PRESTATI LJUDIMA ISPIRATI MOZGOVE SVAKODNEVNO SA SEBIJOM?!
ZNACI NA JEDNOJ STRANI IMAMO IZDAJICE I PETOKOLONASE KOJI APSOLUTNO ZA GUZICU U FOTELJI IZDAJU, A DA NE TREPNU BOSNJAKE I NA DRUGOJ STRANI, ZNACI U OPOZICIJI, IMAMO I OVE LJIGAVCE IZ SDA KOJI ZA 30 GODINA I MILIJARDI KOJE SU IM PROSLE KROZ RUKE, NISU BILI U STANJU NABAVITI 100 000 PUSAKA I 100 MILIONA METAKA ZA NJIH DA OPREME ARBIH PRED PREDSTOJECI RAT!
NADAM SE DA CE SAD NS, NIP I SDP KAO I ONA NVO STRANA PLACENICKA NAZOVI "SARAJEVSKA" MALEZ STOKA, PRESTATI LJUDIMA ISPIRATI MOZGOVE SVAKODNEVNO SA SEBIJOM?!
Da si bio pametan otvorio bih joj privatnu kliniku, pa neka se tamo zajebava, a ne zaposlio je u klinici drzavnoj da Forte i oni ludjaci malezi iz NS imaju s cime ispirati mozak ljudima i to ispirati godinama.
Da li EP BIH Sarajevo isporucuje struju Aluminijumu HDZ i Amer Kabiri?
Heh, u Srbiji nema opozicionara, sve je to isto gofno.
A DANAS JOJ SE ZENA UBILA U BOLNICI U MOSTARU? A DA NIJE DO TEBE MARE?
Je li istina da je Izrael isporucivao Srbiji oruzje za vrijeme rata u Bosni? Istoj onoj judenfrei Srbiji koja je istrijebila Jevreje?
A puna zapadna Europa vojnosposobnih Ukrajinaca.
IDEMO ISPITATI ZA POCETAK ODAKLE KABIRIJU STRUJA ZA ALUMINIJUM, DA LI MU JE ISPORUCUJE EELEKTROPRIVREDA BIH PO BAGATELNIM CIJENAMA! INACE, U OVOJ ZEMLJI TUZILASTVO FUNKCIONISE POD KOMANDOM BEOGRADA I ZAGREBA, TAKO DA SE I NE OCEKUJE DA ISPITAJU KABIRIJA. SAMO ZASTO KOMSIC I BECIROVIC OVU SKINU SA LISTE AMBASADORA U BIH? I ONAKO JE U TIRANI!