gooUser1699024735
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
03.11.2023.
Komentari
184
Komentari korisnika
Ma tamo će moći sjediti oni koji su se nakrali, sirotinja sigurno neće ni stednji stalež, tamo će kafa biti cener, kolač i ostale dragunčije. Uživajte oni koji imaju bigami ja nemoguđostaviti petobu. Adio i sretno.
A joj bože kakav nerad, kakvo više namještanje, kakvi inati, kakva politika ti meni, ja tebi. Bože sačuvaj dođite k sebi ljudimdragi.
Ma ovo su sve neke oropalice, otkad je otišao direktor Kreso svi naredni su unakazili, pokrali malo po malo elektroprivredu.
Ma što će vam toliki izvršni direktori, to samo izmišljate da potrošite na njih po pet hiljada pojedinačno i doprinosi, na račun naroda gdje to još ima u svijetu, namještabje,bolje vam je više majstora i stipendija za obuku, malo dalekovode i stubove popraviti. Kakvi direktori samo seru po čitavo jutro do 11 sati nekakvi dogovori sve šuplja ništa konkretno dajte izvještaje, nadzorni sve je to prazna slama.
Nema poskupljenja gospodo dok ne utvrdite kako je i ko je pokrao elektroprivredu ona nije do prije pet godina nije bila z minusu. Tu treba uvesti inspekciju i objavite šta je urađeno pa onda poskupljenje.
Hoće li se ikad saznati kako su Elektroprivredu opljačkali, vodi li se postupak. Kako može doći do.poskupljenja prije objavljivanja kradljivaca. Jeli novi direktor napravio inventuru, kako su oštećeni rudari, objavite više jednom.
Ma neko nekom dužan, svu noć je naka budala halamila pjana i pjevala iko zgrada il iz ove zgrade što je ispred nje izgorio auto. Ma niko da ga locira i da dođe policija mrcinu da strpa u zatvor, ma oka nisam sklopila.
Ali da li vi iz BH i Federalne znate kolika je gledanost vaših programa,ja vas nikad ne prebacujem, ja gledam samo životinje, histori, vi me baš ne interesujete imam viber sve pročitam nemoram čekati vrijeme,
Jeli i ona idbila liječiti djevojčicu NYadin, treba provjeriti.