gooUser1679902020
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
27.03.2023.
Komentari
263
Komentari korisnika
Te da se zabrani izlazak na izbore ko SDS-u
Tuta je za njega visokotehnološki izum
Dobar si, i provjeriti je li ga radar snimio za prebrzu vožnju i bez tablica i od ambasade traziti da plati. I kažu Haris student generacije, kakvi su onda ostali.
To Harise i vozaču tramvaja,prijavite vozaca bolida da voza bolid bez tablica, dozvoljeno je samo po namjenskim pistama.Po našim zakonima na javnim putevima i cestama mora imati tablice, a policija je trebala provjeriti da li je registrovan i je li prošao tehnički pregled. Koju stetu ovi nanose gradu Sarajevu i državi,ima li kraja ,još zive na grbaći naroda.
I Salkić ide na ruku Dodiku, nije trebalo povlačiti vitalni interes, da vidimo šta bi Dodik uradio.Nista opet bi ispo smješan, ovako mu dobro dođe ko izgovor i da pokaže da poštuje ustavni sud RS.Ovo mi lici na dogovor.
E moj Lemeš osnovne tehničke struke treba jačati, imače ti softverasi mogu se samp igrica igrati.Opet mu inženjer masinstva, građevine itd. mora razložiti problem i dati proračun.Može biti samo šegrt osnovnim strukama.
Ma i radni vjek informatičara je kratak,dok si mlad i piletan, šta poslije valja rmbačiti 40 godina ha ovdje ha na zapadu.Zanati nikad neće biti viška.
Ma znaš Lemeša, u sve se miješa ko zvjezda margarin.Kakve on veze ima sa informatikom, sa hidrocentralama, zagađenjem.
Ovaj zna više od googl, a ne konta koliki su honorari saradnika i urednika pojedinih emisija. Oba sevisacsu dosad funkcionisala po principu ima se može se,. Čudo nisi predložio da se poveća tv taksa na npr.15KM pa da te obe tv zovu svaki dan da se reklamiraš svojom šupljom vizijom.
zabraniiti upotrebu mobitela svim službenicima na šalteru kao što to bingo radi.Nijedan uposlenik ne smije kod sebe imati mobitel dok je na radnom mjestu.