Genauso
Spol
Ženski
Boja avatara
2174C8
Banovan
Ne
Registrovan
24.04.2020.
Komentari
3357
Komentari korisnika
2,5 soma eura ja skrsim u BiH za 2 sedmice godisnjeg. Lako je skrsiti to i za dan ako se covjek potrudi hehe
Po meni su do sad Spanija i Njemacka najvise pokazale fudbalske igre za titulu, iako je o tome suvise rano govoriti. Spanija mozda nesto vise od Njemacke cija pobjeda protiv slabasne Skotske nije za preveliku euforiju.
Belgija je odlicna ekipa vec posljednja 4 turnira i ta njihova snaga je ocigledna, ali ta njihova snaga ne pobjedjuje. Pamet caruje, a snaga klade valja.
Lik je ogroman, pokreti su mu suvise spori, a zavrsnica 50/50. Kao i sto sam kazes, bolje bi mu na njegovu atletiku neki borilacki sport pristajao.
Sve dobro napisano osim toga da je neki penal trebao biti. Niti je ovo penal, niti je ono sinoc penal koji je sviran Hrvatskoj.
Srbija odlicno odigrala svaki segment igre osim onog odlucujuceg, a to je kreiranje prilika za gol. Proslo je vrijeme kad se moglo samo nabijanjem lopte u 16 metara protivnickog gola nesto napraviti. Englezi s druge strane nista spektakularno igrali nisu, vise bih rekao ocajno.
Spitzhacke je krampa sine'.
Tekma Hrvatske i Albanije ce da bude vrh. Ako misle dalje, moraju i jedni i drugi da igraju 100%
Druga stvar, cijelo vrijeme se moglo vidjeti da strana po kojoj se kretao Yamal je uvijek bila protona, ogromna rupa/ nepokrivenost tog dijela terena i tog igraa. Gvardiol je tu zakazao.
Ostarilo se! Hrvatska je imala strasnu ekipu 10 godina, ali kroz tih deset godina su igraci po logici i prirodi svari ostarili. Zemlje lige 5 se bre oporavljaju kod smjene generacija, ali za ostale je to tezak i dug proces. Dok su Hrvati kreirali kao bakice svoje napade, Spanci brzim kretanjem i igrom u dubinu suvise olako dolazili u prilike za gol.