emch
Spol
Ženski
Boja avatara
40AFEE
Banovan
Ne
Registrovan
13.09.2017.
Komentari
414
Komentari korisnika
Haj sve nekako mogu shvatiti, ali zamislite sad koliko ljudi usluzuje lik koji je spreman da ubija i koliko je takvih po gradu u svim djelatnostima..sve otislo u pm
Evo dva puta sam pročitao ali ne vidim da piše gdje je došao, piše samo istočni dio i rijeka Tara. Ne znam jel se ovo namjerno radi ili ne znate gdje je tačno došao!?
Dok ovaj ovakve izjave daje, Kojović pući usne na slikama, eto za kog ste vi glasali!
Malo ste se zaj.....s Baketom, ako ste mislili da tako uzvratite za Dodika, pa vidite da se narod okrenuo ovim strankama sto se brinu o očuvanju prirode!
Trebate vi svi ustati prvo pa reći Amar Osim a i ostali klubovi i navijači. Ne znam ko ustvari vama daje za pravo da vi odredite valja li neko ili ne valja, isto se odnosi i na Horde Zla i ostale. Ko ste to vi osim sto se navijačka skupina?
Koje javnosti, svi bi te prihvatili bez problema, a drugo je sto su ti obecali da ces igrati za Srbiju, hoces ali u k....
Zato kad je izvlačenje parova za bilo koje evropsko takmičenje uvijek pise Borac(BiH), Zrinjski(BiH), Sarajevo(BiH)....ostalo mozete lagati jadne, gladne ljude u trošnim kućama što za 2 kile brašna glasaju za Dodika!
Covjek je dokazao da vrijedi ... pogledajte nekad utakmicu Radničkog nećete se pokajati. Vi što tvrdite da jede svinjetinu niste odmakli dalje od svoje avlije, ni turistički ni mentalno!
Svi ovi sto tvrdite da znate ko ga je ubio, sve bi vas pohapsio da kazete kako znate!! A kriviti Muriza u svemu ovome to je tek dokaz kakvo smo društvo, da Bog da vam se ne desilo, ali tek bi onda znali kako je, ovako vam je lako pametovati!
I šta je tačno povrijedio, ne pise nigdje ili sam ja ćorav?