daviteljVSdavitelji
Spol
Ženski
Boja avatara
2174C8
Banovan
Ne
Registrovan
14.11.2023.
Komentari
488
Komentari korisnika
Holandjani kazu da pad nasega Svijeta pocinje sa Ruteom. Unistio je Holandiju, a sada ce sve ostalo.
Smrtonosni vayrus ne postoji. Sve je to dio onoga sto vam je predstavljeno u filmovima kako bi se bojali babaroga i pristajali bez pogovora na sve sto vam se naredi. Postoje expresne ili sporonadolazece ali sigurno smrtonosne doze. Da postoji smrtonosni vayrus covjecanstvo bi davno izumrlo. Redovni umjereni, raznolicni obroci i fizicka aktivnost vam garantuju dugovjecnost, zdravlje i prirodnu smrt.
Oficijelno: Jednim oruzije, drugima hranu. U stvarnosti: jednima oruzije, drugima lunch pakete za otrovati se...
Nije lose Samo mi nije jasno zasto i kada oduzmemo loptu, imamo priliku za kontru ili polukontru svaki put obavezno vracamo loptu nazad i ostavljamo vremena protivnicima da se postave u odbrani? Mislim da ni igracima a ni publici nece biti zanimljivo slijediti projekat bez napada i golova...
Nije lose Samo mi nije jasno zasto i kada oduzmemo loptu, imamo priliku za kontru ili polukontru svaki put obavezno vracamo loptu nazad i ostavljamo vremena protivnicima da se postave u napadu? Mislim da ni igracima a ni publici nece biti zanimljivo slijediti projekat bez napada i golova...
Babo/dekoyebbac ne prestaje da prijeti i objavljuje rat Rusiji. Ukinuli su Rusku televiziju, internet stranice po Evropi, popljackali Rusku imovinu... Zelenko se samopemroglasio ratnim/nesmjenjljivim predsjednikom dok su u Rusiji bili izbori. Sta hoce vise?
Imate li neku crveniju boju od ove crvene da nas jos vise prepadnete? Da i mi vas nesto naucimo svake godine je tako u ljeto od nastanka svijeta. E sada sto vi morate slusati I slijediti agende bjelosvjetskih hoštaplera, to je vec druga stvar.
Za koga? Stejts of Amerix- sczijon ekonomsko-osvajacke interese
U stvari vi necete stati u Ukrajini... Stejtima nije u interesu da Evropa saraduje sa Rusijom, jednim udarcem sredili su dvije a da pri tome nisu dinara, niti ljudqtva potrosili; Evropu i Rusiju. Jedini koji unosi nemir u svijetu su Stejtsi, a Evropa bi trbala da bude vaga izmedju njih i Rusije i ne bi nikada trebala da sijece svoju zilu kucavicu sto Rusija i jeste sa svim energentima.
Samo se prisjetite da ovaj isti agresor udara i potpomaze udare po napacenom narodu na bliskom istoku. Toliko o Bidenovcima.