artaxerx
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
05.05.2016.
Komentari
19
Komentari korisnika
Kažite da ljudi nisu najveći monstrumi koji hodaju planetom.
Imamo šanse ako Rusi do Marta osvoje Ukrajinu.
Ja Brazila i k... gori od nas samo 7 bodova ccc.
Tesla eksplodirao
Znaš li omjer pobjeda i poraza koji ima navedeni gospodin protiv Đokovića?
Pa kako da bude više Srba ili Hrvata kada iole bolji igrač odmah igra za Hrvatsku ili Srpsku reprezentaciju ili ako ne igra čeka možda ga pozovu. prema tome i ovih 23% je odlično.
Ronaldo se snalazi bolje po Zenici nego ja.
Zar Fadil nije u zatvoru?
Budimo realni, na početku rata između Rusije i Ukrajine da li je mogao Putin narediti potpuni napad na Kijev? Svim silama da raketira Kijev da sruči na njega sve što ima i da ga sravni sa zemljom? Mogao je naravno ali svaki grad koji su napali dali su dovoljno vremena civilima da se povuku. i ako malo prestanete da samo slijepo gledate zapadne medije vidjet ćete da je ovo rat u kojem je upotrebljena ogromna količina naoružanja sa najmanje civilnih žrtava ikada.
Ali budimo realni uđe ti neko u kuću da te napadne, pljačka možda ubije i ti se odbraniš i ubiješ provalnike i napadače a zatim ideš u zatvor zbog toga. Dakle odgovoran si jer si oduzeo život drugom čovjeku. A kada jedna država bude napadnuta od ekstremista i ubije te ekstremiste a zatim ode u njihovu državu i pobije im sve živo i sravni ih sa zemljom to je ok, to je samoodbrana.