{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najposjećeniji informativni portal u Bosni i Hercegovini zapošljava urednike deska i novinare unutrašnje politike. Prijave zajedno s vašim CV-jem i pismom namjere možete slati na e-mail [email protected]. Konkurs ostaje otvoren do 1. marta 2018. godine.


Urednik deska

Posao urednika deska podrazumijeva, pored pisanja autorskih vijesti i tema iz svih oblasti, uređivanje sadržaja portala, koordiniranje rada novinara, dopisnika i fotoreportera te planiranje dnevnih događaja. Urednik deska mora znati obrađivati agencijske vijesti, saopćenja za javnost i priređivati iste za objavu kao i tekstove drugih novinara. Traži se poznavanje rada na računaru, engleski jezik, pismenost, opće obrazovanje i informisanost te sposobnost prepoznavanja važnih vijesti. Želite li aplicirati za poziciju urednika deska, molimo pošaljite biografiju, pismo namjere i tri autorska teksta po izboru na [email protected] sa naznakom “za poziciju urednika deska”.
Broj pozicija: 2

Novinar unutrašnje politike

Novinar unutrašnje politike pronalazi, predlaže i piše autorske vijesti i teme iz politike te realizuje i planirana dnevne događaje s urednicima. Traži se poznavanje rada na računaru, engleski jezik, pismenost, opće obrazovanje i informisanost te sposobnost prepoznavanja važnih vijesti. Želite li aplicirati za poziciju novinara unutrašnje politike, molimo pošaljite biografiju, pismo namjere i tri autorska teksta po izboru na [email protected] sa naznakom “za poziciju novinara unutrašnje politike”.
Broj pozicija: 2


Napomena:

Samo oni kandidati koji uđu u uži krug će biti pozvani na razgovor. Prednost imaju kandidati sa iskustvom u pisanim medijima. Posao podrazumijeva rad u smjenama, a zaposleni, koji prođu probni period, dobijaju ugovor na neodređeno.


Osvježeno: 06.02.2018.