{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zaposlite se na portalu Klix.ba

Najposjećeniji internet medij u BiH zapošljava nove radnike. Prijavite se!

Najposjećeniji informativni portal u Bosni i Hercegovini redovno prima nove radnike. Treba vam posao i ispunjavate potrebne kvalifikacije? Prijavite se na jednu od sljedećih pozicija. Sve prijave sa CV-om i pismom namjere slati na e-mail [email protected] uz naznaku za koju poziciju se prijavljujete. Konkursi su otvoreni do 31. oktobra 2017. godine. Samo oni kandidati koji uđu u uži krug će biti pozvani na razgovor.


Novinar unutrašnje politike, Sarajevo

Za ovu poziciju je potrebno radno iskustvo od minimalno tri godine rada u medijima. Od kandidata očekujemo znanje i razumijevanje političkih dešavanja u BiH, izgrađene kontakte sa svim važnim političkim subjektima i relevantnim institucijama te donošenje provjerenih i ekskluzivnih vijesti. Tražimo i poznavanje rada na računaru, odlično znanje engleskog jezika, pismenost, kvalitetno opće obrazovanje i informisanost te sposobnost prepoznavanja važnih vijesti. Uz prijavu molimo pošaljite tri objavljena teksta.

Desk novinar, Sarajevo

Posao desk novinara podrazumijeva pisanje autorskih vijesti i tema iz politike, društva, biznisa, kulture ili crne hronike te prevođenje vijesti sa svjetskih medija. Tražimo poznavanje rada na računaru, odlično znanje engleskog jezika, pismenost, kvalitetno opće obrazovanje i informisanost te sposobnost prepoznavanja važnih vijesti. Uz prijavu molimo pošaljite tri objavljene autorske vijesti.

Dopisnik, Banja Luka

Posao dopisnika podrazumijeva pisanje autorskih vijesti i tema iz politike, društva, biznisa, kulture ili crne hronike iz Banja Luke i okolice. Tražimo poznavanje rada na računaru, pismenost, kvalitetno opće obrazovanje i informisanost te sposobnost predlaganja autorskih tema i prepoznavanja važnih vijesti. Uz prijavu molimo pošaljite tri objavljena teksta.

Poslovna sekretarica/Office manager, Sarajevo

Poslovna sekretarica koordinira i obavlja kancelarijske poslove, pravovremeno prosljeđuje potrebne informacije nadređenima, saradnicima ili klijentima, zakazuje sastanke i vrši evidenciju, odgovara na mailove ili telefonske upite, obavlja kurirske poslove, piše poslovne dopise i pisma prema dobijenim uputstvima, popunjava različite formulare, obrasce i sl. Očekujemo znanje engleskog jezika, dobru poslovnu korespondenciju, organizovanost, ljubaznost, komunikacijske vještine, odgovornost, pedantnost, sistematičnost, strpljivost, staloženost i odanost.


Klix.ba je najposjećeniji internet portal u Bosni i Hercegovini s dugogodišnjom tradicijom. Osnovan je 2000. godine, a danas ima 35 zaposlenih i lider je u medijskom i marketinškom internet tržištu BiH. Prema podacima Gemiusa i DotMetricsa, Klix.ba posjećuje više od 700 hiljada različitih čitatelja iz BiH svaki mjesec i medij je na kojem Bosanci i Hercegovci provode najviše vremena. S druge strane, prema Google Analyticsu, Klix.ba ima više od 3 miliona 'users' (različitih uređaja s kojih se pristupa portalu). Osim toga, Klix.ba ima i najpopularnije news aplikacije za iOS i Android u BiH, koje koristi čak 100.000 čitatelja. Više...

Osvježeno: 10.10.2017.