{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najposjećeniji informativni portal u Bosni i Hercegovini zapošljava novinare i prodajne agente. Prijave zajedno s vašim CV-jem, pismom namjere i naznakom za koju poziciju se prijavljujete možete slati na e-mail [email protected]. Konkurs ostaje otvoren do 1. septembra 2018. godine.


Novinar za Magazin/Lifestyle, Sarajevo (2 pozicije)

Posao novinara za rubrike Magazin/Lifestyle podrazumijeva primarno pisanje autorskih vijesti i tema iz oblasti magazina, lifestyle, muzike, filma, nauke, fitnessa, hrane i pića, mode i dr. Novinar, također, mora znati prevoditi vijesti sa stranica na engleskom jeziku, obrađivati agencijske vijesti, saopćenja za javnost i priređivati iste za objavu. Svakako potrebno je da novinar bude informisan i o dešavanjima u drugim rubrikama. Traži se poznavanje rada na računaru, engleski jezik, pismenost, opće obrazovanje i informisanost te sposobnost prepoznavanja važnih vijesti. Rad je u smjenama, pet dana u sedmici, a nakon uspješnog probnog rada nudimo ugovor na neodređeno. Želite li aplicirati za ovu poziciju, molimo uz prijavu pošaljite i tri autorska teksta po izboru.

Prodajni agent, Sarajevo (1 pozicija)

Posao prodajnog agenta na portalu Klix.ba podrazumijeva unaprijeđenje prodaje oglasnog prostora direktnim klijentima i agencijama. Potrebno je da kandidati imaju iskustvo u prodaji te da poznaju tržište oglašavanja u BiH. Prednost imaju oni kandidati koji imaju već ostvarene kontakte sa potencijalnim klijentima i oglašivačima. Neophodno je znanje rada na računaru, dugogodišnje korištenje interneta te poznavanje engleskog jezika. Od kandidata se očekuje timski rad kao i sposobnost brzog učenja novih stvari. Posao se obavlja uglavnom u Sarajevu i radnim danima, a nakon uspješnog probnog rada nudimo ugovor na neodređeno.


O nama

Klix.ba je najposjećeniji internet portal u Bosni i Hercegovini s dugogodišnjom tradicijom. Osnovan je 2000. godine, a danas ima oko 40 zaposlenih i lider je u medijskom i marketinškom internet tržištu BiH. Prema podacima Gemiusa i DotMetricsa, Klix.ba posjećuje više od pola miliona različitih čitatelja iz BiH svaki mjesec i medij je na kojem Bosanci i Hercegovci provode najviše vremena. S druge strane, prema Google Analyticsu, Klix.ba ima više od 3 miliona 'users' (različitih uređaja s kojih se pristupa portalu). Osim toga, Klix.ba ima i najpopularnije news aplikacije za iOS i Android u BiH, koje koristi čak 100.000 naših čitatelja. Više...


Osvježeno: 08.08.2018.