magazin
1.9k

Zmajevi, samo za ženske oči

Klix.ba
Haris Medunjanin
Oni su ponos nacije, divimo im se i kada gube i kada pobjeđuju. Kada oni igraju, svi smo obavezno uz TV i bodrimo ih u svakoj utakmici. Većina fanova bh. nogometne reprezentacije poznaje ih onakve kavim ih vidi na nogometnim terenima, ali zahvaljujući društvenim mrežama možemo vidjeti i onu drugu, privatnu stranu Zmajeva, koja će se naročito ženskom dijelu nogometnih fanova svidjeti.

Neki od naših nogometnih reprezentativaca su veoma aktivni na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram, pa nerijetko sa svojim fanovima dijele i privatne trenutke iz svoga života. Neki drugi su pak prilično "zatvoreni" i gotovo da je nemoguće pronaći njihove fotografije s porodicama ili na godišnjem odmoru.

Za sportiste znamo da su lijepo građeni, šarmantni i da su miljenici žena, pa će tako ženska publika sigurno uživati i u ovim fotografijama koje smo pronašli na njihovim profilima na društvenim mrežama.

Haris Medunjanin, sarajevski šmeker, kako ga zovu, je tako na naslovnici jednog ovdašnjeg ženskog časopisa predstavljen naslovom "On je požuda, pobjeda i pogodak". Ovaj 29-godišnjak na Instagramu često postavlja fotografije na kojima je s prijateljima, porodicom i na odmoru. Medunjanin je jedan od omiljenijih Zmajeva kod ženske publike, a na fotografijama se i vidi zašto.

Asmir Begović, "ministar odbrane", privatno je porodični muškarac, lijepih manira i uvijek elegantan. Na Instagramu uglavnom postavlja fotografije sa stadiona, ali i one sa suprugom Nicolle. Kod ženskog dijela publike važi za izuzetno poželjnog muškarca, a Nicolle je prava sretnica, reći će žene.

Ermin Bičakčić ili popularni Bićo, mami uzdahe onih nešto mlađih navijačica reprezentacije. Na društvene mreže često postavlja svoje selfie fotografija što njegove obožavateljice dočekuju s oduševljenjem.

Sejad Salihović je uvijek nasmijani zlatni momak. Na društvenim mrežama dijeli fotografije na kojima je s prijateljima, ali i one na kojima pozira sam. Među ženama važi sa jednog od najpoželjnijih u reprezentaciji.

Edin Džeko, golgeter dječačkog lica, je možda od svih njih najaktivniji na društvenim mrežama. Publiku često "pušta" u svoj privatni život, preko fotografija naravno. Ponos nacije i veliki humanitarac, dozvolio je fanovima da ga vide u različitim situacijama, na čemu su mu svakako zahvalni.

Vedad Ibišević, drugi golgeter Zmajeva, još jedan je od onih pristojnih i odmjerenih momaka. Vedo, Vedator, jedan od najdražih publici, ponosni je suprug i otac. O njegovom idiličnom braku ste mogli čitati u medijima, a iako izgleda fantastično, na društvenim mrežama gotovo da nema njegovih golišavih fotografija.

Mali princ, Miralem Pjanić, prije nekoliko mjeseci je postao otac, a u posljednje vrijeme, često to i pokazuje objavljivanjem fotografija sina. Fanovi su imali priliku vidjeti i njegove fotografije sa plaže, ali i one na kojima kuha, druži se s prijateljima i kolegama iz Rome i reprezentacije.

Osim ovih, ženski dio publike rado gleda i fotografije nekih drugih Zmajeva, no o njima drugi put. Za sada uživajte u ovima.