Odlična zabava
43

Zlatan Karić Cover Art obilježio noć u PAN Winter Pubu

Klix.ba
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market i jučer je bio mjesto odlične zabave za sve one koji su ga posjetili.

U PAN Winter Pub-u goste je popodne zabavljao Sarajevo Holiday Duo za vrijeme mBa After Work Partija, a posjetitelji s navečer mogli plesati uz Gliša Gipsy Band.

Najmlađi su uživali u igraonici Argeta Junior Play House, koja je otvorena svakim danom od 10:00 do 21:00, te družili se i slikali sa Djeda mrazom u Coca-Cola Selu Djeda mraza.

Večeras će u PAN Winter Pub posjetitelje zabavljati Zlatan Karić Cover Art, dok je Jaffa klizalište otvoreno do 22 sata za one koji žele iskušati svoje klizačke vještine i usvojiti nove.

Najmlađi i danas mogu posjetiti igraonicu Argeta Junior Play House i ugodno provesti svoje vrijeme uz Disney avanture i LINO radionice.

Tu je i Coca-Cola kućica Djeda mraza, čija su vrata otvorena radnim danima od 16:00 do 21:00, a vikendom od 11:00 do 14500 i od 16:00 do 21:00 sati. Mališane će dočekati Djed Mraz sa svojim pomoćnicima – vilenjakom i fotografom.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dešava se od 06. decembra / prosinca 2017. do 13. januara / siječnja 2018. godine u parku Hastahana – prof.dr. Nijaza Durakovića na Marijin Dvoru u Sarajevu.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.