{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zimska idila na Holiday Marketu: Bajkovito Coca-Cola selo Djeda mraza

Klix.ba
15.12.2018. u 10:33
1.638
44
Zimska idila na Holiday Marketu: Bajkovito Coca-Cola selo Djeda mraza
1.638
Zimska idila na Holiday Marketu: Bajkovito Coca-Cola selo Djeda mraza
Snijeg je obijelio Coca-Cola Sarajevo Holiday Market, pa sve posjetitelje u parku Hastahana očekuje istinska zimska idila.
Posebno lijepo je Coca-Cola selo Djeda mraza, mini tematski park posvećen Djeda mrazu i zimskim radostima. Taj dio Marketa je posebno okićen i osvijetljen, u njemu se nalazi nekoliko 3D svijetlećih figura, oivičen je svijetlećim Coca-Cola bocama, pa uvečer izgleda zaista bajkovito, saopćili su organizatori.

U Coca-Cola selu Djeda mraza nalazi se i prekrasno uređena, crvena Coca-Cola kućica Djeda mraza, gdje posjetitelje Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa svakog dana dočekuje Djeda mraz i njegov pomagać – elf.Sa njima u društvu je i fotograf spreman da ovjekovječi druženje mališana i njihovih roditelja sa Djeda mrazom. Coca-Cola kućica Djeda mraza je radnim danima otvorena od 12:00 do 15:00 i od 16:00 do 21:00, a vikendom od 11:00 do 14:00 i od 15:00 do 21:00.

Fotografije načinjene u Coca-Cola kućici Djeda mraza preuzimaju se u Coca-Cola suvenirnici, u kojoj se mogu kupiti i originalni Coca-Cola suveniri, kao i šolje sa logom Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa. Coca-Cola suvenirnica radnim danima radi 12:00 do 21:00, subotom od 10:00 do 21:00, a nedjeljom od 11:00 do 21:00.

Pored Coca-Cola kućice Djeda mraza i Coca-Cola suvenirnice u Coca-Cola selu Djeda mraza nalazi se i Slatka kuća, gdje se mogu kupiti lizala i gingerbread kolačići.

U Coca-Cola selu djeda mraza nalazi se i velika Coca-Cola boca, dvije ogromne Coca-Cola ukrasne kugle, pa je ovaj dio Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa kao stvoren za šetnju, uživanje u blještavilu i zimskoj idili, te fotografisanje i stvaranje nezaboravnih uspomena.

Podsjećanja radi, Coca-Cola Sarajevo Holiday Market najveseliji je zimski događaj u Sarajevu, na kojem se slave svi praznici koji se u glavnom gradu BiH tradicionalno obilježavaju tokom zimske sezone (hanukkah, katolički i pravoslavni božić, nove godine po Gregorijanskom i Julijanskom kalendaru).

Osmo izdanje Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, kojeg putem svoje firme SDC D.O.O. organiziraju Fondacija Sarajevo Navigator i U.G. ZUP Baščaršija, uz podršku Grada Sarajeva, Općine Centar Sarajevo i Turističke zajednice Kantona Sarajevo, održava se u parku Hastahana u Sarajevu od 05. decembra 2018. do 13. januara 2019. godine

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: