Ima 13 miliona pregleda
91

"Zna se ko je tu glavni": Situacija s utakmice Hrvatske i Brazila postala hit na internetu

I. B.
Snimak s utakmice postao je hit na internetu (Foto: Twitter)
Snimak s utakmice postao je hit na internetu (Foto: Twitter)
Neizvjesna utakmica nogometnih reprezentacija Brazila i Hrvatske koja je završila pobjedom susjedne zemlje, još uvijek je glavna tema domaćih, ali i svjetskih medija. Sada je osvanuo snimak s tribina koji je, iako nema veze s onim što se dešavalo na terenu, odmah postao hit na internetu.

Utakmice Svjetskog prvenstva su posebna vrsta zadovoljstva za ljubitelje nogometa te ih s jednakim žarom prate i muškarci, i žene. Ipak, među damama koje ne interesuje ovaj sport, jedina poveznica s njim je često njihov omiljeni muškarac, pa utakmice gledaju samo iz "ljubavi" prema njima.

To pokazuje i snimak koji je nastao na tribinama usljed susreta Brazila i Hrvatske, koji je odmah postao hit na internetu.

Na snimci vidi se kako muškarac, pretpostavlja se - svojoj djevojci, pridržava mobitel s upaljenom kamerom, kako bi ona mogla popraviti šminku.

Crnokosu ljepoticu izgleda nisu previše zanimala nogometna dešavanja te je odlučila posvetiti pažnju svom tušu za oči. No, tu nije bio kraj. Dok se ona šminkala, njen partner je nekome namignuo, što je ona iz prve uočila i značajno ga pogledala.

Prizor je zabilježio neko iz mase i podijelio ga na Twitteru, a niz okolnosti odmah je privukao pažnju korisnika i izazvao brojne reakcije. Od jučer, objavu je pregledalo gotovo 13 miliona ljudi.

Iako opis snimke glasi "svaka žena treba ovakvog muškarca", mnogi su pisali i kako ovom dečku nije nimalo lako s partnericom koja ga ovako "drži na oku".

"Kako je uopće vidjela to", pitao se jedan korisnik, dok je neko napisao i kako se zna "ko je ovdje glavni".

Sve u svemu, neke korisnice zaključile su kako bi rado bile na tribinama, umjesto ove djevojke.

"Meni treba muškarac koji će me odvesti na utakmicu", zaključio je neko.

Spomenuta utakmica završila se neslavno za Brazil, dok su se Vatreni plasirali u polufinale gdje će, u utorak, zaigrati protiv nogometne reprezentacije Argentine.