|

Zločesta učiteljica postala seksi Mrazica nakon što je dobila otkaz u školi zbog slike u toplesu

Zločesta učiteljica postala seksi Mrazica nakon što je dobila otkaz u školi zbog slike u toplesu
1
Klix.ba
15.12.2015. u 11:38
8
komentara
1

dijeljenja
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7
Bivša učiteljica iz Harrow škole u Londonu Joanne Salley, koja je bila prisiljena napustiti posao 2011. godine nakon što je među učenicima kružila njena fotografija na kojoj je u toplesu, odlučila je promijeniti profesiju.
Tridesetosmogodišnja televizijska voditeljica je tokom vikenda organizovala Božićnu zabavu na kojoj su prisustvovale brojne poznate ličnosti, a ona se pojavila u kostimu seksi Mrazice. Ovaj put nije opterećena time da li će i ko gledati njene fotografije.

Joanne je bivša Miss Sjeverne Irske koja je trenirala balet 15 godina. Ima certifikat za učiteljicu koledža Cambridge. Pojavljuje se u brojnim reklamama, a vodila je i brojne emisije na BBC-u i Disneyju.

Osim što je atraktivna, ova učiteljica je humanitarna radnica. Prikupila je sredstva učešćem u Maratonu u New Yorku, penjala se na planinu Kilimanjaro, te je posjetila najveći vulkan u Ekvadoru gdje je pomogla u izgradnji škole za izolovanu zajednicu.

Skandal je izbio kada je radila u Harrow školi 2011. godine. Joanne je naime radila profesionalne fotografije u toplesu koje su bile spašene na stiku koji je zaboravila u školskom fotografskom studiju. Pronašao ga je učenik i podijelio fotografije svima. Tada je dobila otkaz i promijenila karijeru.
Prijavi grešku


Komentari (8)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...