Manifestacija u gradu soli
0

Zlatan Halilbegović najpoželjniji neženja u Tuzli

Sarajevo-x.com
Na Dan zaljubljenih, 14. februara u Narodnom pozorištu Tuzla "Kraljevsko vjenčanje iz snova" u organizaciji Radio postaje Soli imali su Mario Andrić i Biljana Marković.

"Ludost zaljubljenih" naziv je programa kojeg svake godine 14. februara organizira ovaj radio. Pored niza zanimljivih sadržaja i poklona za zaljubljene, već četvrtu godinu centralna svečanost je vjenčanje u eteru ovog radija. Ove godine Radio Soli se potrudio da to bude “Kraljevsko vjenčanje iz snova”, kako su ga nazvali.

Mladenci su bili obučeni kao kralj i kraljica, a na pozorišnoj sceni razmijenili su zavjete ljubavi i sudbonosno "da" rekli pred porodicom, rodbinom, prijateljima, novinarima i slušateljima radija. Da bi dan do kraja ostao magičan, za mladence i sve prisutne upriličen je i koktel u holu Narodnog pozorišta, a po vlastitom izboru destinacije, uz pomoć sponzora i Radija Soli, novopečeni bračni par otići će i na medeni mjesec.

Valentinovo u Tuzli je obilježeno na nesvakidašnji način, tako je prije ceremonije vjenčanja u programu Radija Soli, na osnovu glasova slušateljki izabran i najpoželjniji neženja grada Tuzle.

Od pet kandidata Zlatana Halilbegovića (košarkaša), Edina Bakića (novinara), Marija Markovića (studenta), Borisa Ćurkovića (direktora Državne agencije za razvoj visokog obrazovanja) i Borisa Balta (glumca), titulu najpoželjnijeg neženje ponio je mladi tuzlanski košarkaš Zlatan Halilbegović.