Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije stvar u tome dali će neko nositi grudnjak ili ne. Grudnjak ne služi samo za zaštitu od pohotnih oćiju nego i za zaštitu od fizičkih oštećenja, od sunca sa previše UV zraka od landaranja itd... Muškarcima to sve već ne smeta jer njihove bradavice nisu u funkciji a i ne landaraju na sve strane. I na kraju šta bi to još ostalo interesantno na ženama kada bi hodale gole.
\"Demonstranti, među kojima je bio veliki broj muškaraca...\" Ovo me ne cudi ni sekunde!
@Hehe@blitzkrieg@haso@haha @omG@xy POcela sam izdvajati OVE primitvce da samo vidim koliko ih ima, al odustala sam napola, nema sanse...pogotovo kad sam vidjela ovog pametnika @xy koji je najkrvaviji medju krvavima...koji bradavice dijeli po funkcijama.. a zasto to sluze bradaviicve osim za dojenje, mislim zasta sluze tvoje. ... da ih gledaju zene :S ili sta? sta je to posebno? = nista e pa kad je vec tako i kad ih vec dijelis po funkcijama, onda jedino zenine imaju funkciju i sta sad to znaci??? da mi imamo vise prava.????? degenu jedan nezrelo maloumni.. i kakve crnce bolan spominjes, tebe neko u zivotu totalno sjebao, pa si rasisticno bradavicno funkcionalan.., a vi ostali bolesnici.. nisam vas sve nabrojala.. LJECITE SEEE postoji ustanova za bolesnike,kompleksase primitivce ljude zaostale u razvoju.. ljude koji su toliko svoju balkansku glupost iskoristili... za vas bi bila najbolja ustanova staviti vas na izlozbu... pod nazivom ..``uzorci sa konjskim štitnikcima za oči ``
da tebi dragi A.l.l.a.h podari pameti. amin.
ja sam za , i pozdrav ovoj debeloj sa sifoncinama , taman ste mi stavili sifru na slici iznad \"SAUNA\"
nisu kao ti odrasle na ikar konzervama i feta siru pa da imaju velike, cvrste i tvrde sise
JAO GLUPACA
Hoćemo i mi u Bosni ovo.
i kaze \"silo-vana\" ....pa ženo gdje nece???? i meni se dize kad vidim sisu, svasta, da gole hodaju ovo teži ka sudnjem danu definitivno
nego jeste li skontali na zadnjoj slici frajera u plavom grudnjaku?
e A.l.l.a.h im podario milost...blago se momcima u americi... ove naše funj.are nece da se skinu ni u braku... daj i nama bo.ze pa da se i nase žene žale na nejednakost i da one zatraze da se skidaju u javnosti molim te Bo.ze...uslisi moju molbu...ra.bil ale min Am.in...ja Ra.bi :-))))
Pa ako hoće ista prava, nek onda rade iste poslove kao i ja , zidanje,maltanje na mješalici ..itd...RAVEKU!!!
ta ce zene u toplesu ???
pa sama kazes da su to primitivna drustva, kvragu.
Koliko nezrelih i glupavih komentara... Ako muškarci imaju pravo biti toples, po kojem to osnovu oni mogu zabraniti da se i žena otkrije? Možda ona neće izaći nikad bez majice, nije bitno, bitan je princip, ista prava za sve. A grudi svakako ne bi smjele biti satanizirane, pogledajte u primitivnim društvima (plemena u Africi i J. Americi) gdje žene hodaju otkrivenih grudi, što nam govori kako se one neprirodno smatraju vulgarnim u modernom društvu. Sve je stvar navike, da svaki dan viđate žene otkrivenih grudi u okruženju od djetinstva kao i muškarce, ne bi bilo problema.
šta ima je sa sisama ili vise ili su razbacane :)
samo dobrim dojkama bih dozvolio da idu topless npr k\'o zenka sa slike br 8