Čudan incident
328

Žena provalila u kuću, mazila psa i oprala prljavo posuđe

Klix.ba
Foto: Vinton County Sheriff's Office
Foto: Vinton County Sheriff's Office
Žena iz Ohija optužena je za provalu nakon što se ušuljala u kuću u kojoj se kasnije ponašala krajnje domaćinski. Naime, ona je u kući u koju je provalila mazila psa te je usput i oprala prljavo suđe, prenosi Daily Mail.

Cheyenne Ewing uhapšena je nakon što se navodno ušuljala kroz stražnja vrata u jednu porodičnu kuću u Hamdenu, južno od Columbusa, u ponedjeljak oko devet sati uvečer.

Vlasnik objekta je rekao policiji da je Ewing ušla u kuću i sjela na kauč prije nego što je počela maziti porodičnog psa. Onda je navodno ustala i oprala posuđe prije nego što je napustila kuću.

U vrijeme dok je Ewing boravila u kući, vlasnik je pozvao policiju kako bi prijavio provalu. No, kada je policija stigla ona je već napustila objekat. Lokalne vlasti su saopćile da im je vlasnik kuće rekao kako Cheyenne Ewing ne poznaje te da je ona došla nepozvano.

Žrtva je također primijetila da se žena ponaša veoma čudno. Policajci su u međuvremenu rekli da su, dok su razgovarali sa žrtvom, primili poziv od druge žrtve koja je prijavila da nepoznata žena kuca i na njena vrata.

Kada su locirali Ewing, ona je navodno policiji slagala svoj identitet. Navodno im je rekla da je bila budna dva dana, ali oni pretpostavljaju da je ona za vrijeme provale bila pod utjecajem narkotika.