Doživio krizu identiteta
0

FOTO / Zbunjeni galeb umislio da je mačka

Sarajevo-x.com
Galeb nazvan Mr Pooh nakon pada kroz dimnjak u kuću porodice Grimwood, u Shoreham-by-Sea u Zapadnom Sussexu, ostao je da tu i živi. June i Steve Grimwood izvukli su ga ispod kamina, očistili i smjestili u udobno gnijezdo. Međutim nedugo nakon toga galeb je dobio krizu identiteta – umislio je da je mačka.

"Pazili smo na njega dok se igrao u dvorištu. Mi imamo tri mačke i one su se najprije pomalo plašile njega, no samo nekoliko sedmica kasnije galeb je već jeo hranu iz njihove posude. Mislim da on vjeruje da je mačka", kazao je Steve Grimwood.

Mačke Mitzi, Gus i Henry dopuštaju galebu da jede iz njihovih posuda, a jedno vrijeme je čak i živio u košarici za mačke, umjesto u gnijezdu.

Sada je galeb otišao od kuće, ali ne daleko. Smjestio se na krovu gdje živi sa ženkom, ali i dalje svaki dan dolazi u dvorište kako bi jeo sa mačkama.

"Posjećuje nas tri puta dnevno. Dolazi na doručak, ručak i večeru i svaki put lupa krilima na vrata. Nikada nas nije ni pokušao napasti jer je naviknut na nas", ispričla je June Grimwood.

Galeb također jede hranu za mačke, a ne odbija niti keksiće za mace.

"On je poput svih ostalih domaćih ljubimaca, čak se i odaziva na svoje ime", kazala je June Grimwood, prenosi "Daily Mail".