Kraj u februaru
220

Zbog slabe posjećenosti zatvara se restoran za nudiste u Parizu

Klix.ba
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Prvi nudistički restoran u Parizu bio je prisiljen da zatvori svoja vrata samo 15 mjeseci nakon otvaranja zato što nije uspio privući dovoljno klijenata.

Restoran O'naturel u februaru će trajno zatvoriti svoja vrata, otkrili su vlasnici Mike i Stephane Saada, piše Daily Mail.

"Samo ćemo se sjećati dobrih vremena, susreta s prekrasnim ljudima i klijentima koji su bili spremni da podijele izuzetne trenutke s nama", rekli su vlasnici restorana.

Blizanci Mike i Stephane odlučili su se na otvaranje nudističkog restorana iako sami nisu bili nudisti. Oni su kazali da su jednostavno uočili poslovnu priliku u zemlji koja je jedna od najboljih svjetskih nudističkih destinacija.

U to vrijeme Stephane je rekao da nudističke plaže i slična turistička odredišta ljudima pružaju priliku da budu nudisti samo u ljetnim mjesecima, dok će njihov restoran pružiti nudistima priliku da to budu tokom cijele godine.

Posjetioci po dolasku ostavljaju svoju odjeću i telefone u garderobi, a nakon toga dobiju papuče koje nose u blagovaonici. No, žene mogu ostati u štiklama ili sličnoj obući ako to žele. Velika bijela zavjesa preko prozora štiti goste od pogleda izvana, a sam interijer je minimalistički uređen.