Našla uzor u "Samanthi"
0

Zaluđena serijom "Seks i grad" spavala sa 1000 muškaraca

Sarajevo-x.com
Christina Saunders
Christina Saunders
Britanka zaluđena serijom i hit-filmom "Seks i grad", pogotovo životom jedne od glavnih junakinja – Samanthom (Kim Cattrall), odlučila je primijeniti istu "životnu filozofiju". Naime, ona je, uživivši se u Samanthin lik, odlučila zavoditi svakog muškarca, a zatim ga odvlačiti u krevet. Do sada je spavala sa čak 1000 muškaraca.

"Samantha odlazi od jednog do drugog muškarca i ponosna je na to. Željela sam da imam samopouzdanja baš kao i ona", kazala je Christina Saunders, koja ide od jednog do drugog muškarca već skoro 10 godina.

Kako je izjavila za "News of The World", Britanka je spavala sa najmanje jednim neznancem u sedmici. Putovala je po svijetu i tragala za onim kojeg će odvući u postelju.

Samanthu je počela kopirati dok je studirala na Univerzitetu u Bristolu. Kako tvrdi, do tada nije bila zainteresovana za muškarce, međutim kada je 2000. godine pogledala prve epizode serije "Seks i grad" bila je naprosto fascinirana Samanthinim likom.

"Samahntha je bila seksi, samopozdana i ponosna", kazala je Christina, dodavši kako je i ona željela biti takva.

Do 2003. godine spavala je sa blizu 300 muškaraca i postala je ovisna o seksu. Britanka tvrdi kako je u jednoj sedmici spavala sa čak 15 muškaraca.

Međutim sada Saundersova želi prekinuti s takvim životom. Kaže kako je zbog izazova kojem se predala zaradila etiketu "drolje", i to želi promijeniti.

"Sve što sada želim je muškarac koji će me voljeti, a ne muškarac koji samo želi seks sa mnom", kazala je 30-godišnja Saundersova.