|

Zagrljaj prijevremeno rođenih blizankinja oduševio svijet, roditelji ovjekovječili dirljiv trenutak

Zagrljaj prijevremeno rođenih blizankinja oduševio svijet, roditelji ovjekovječili dirljiv trenutak
135
Klix.ba
8.3.2019. u 21:23
14
komentara
135

dijeljenja
Zagrljaj prijevremeno rođenih blizankinja oduševio svijet, roditelji ovjekovječili dirljiv trenutak Foto: Instagram
Prijevremeno rođene blizanke iz Australije su odmah nakon rođenja stavljene u odvojene inkubatore. Prilikom prvog susreta izvan majčine utrobe zagrlile su se, a fotografija je postala viralna na društvenim mrežama.
Ann Le imala je trudnoću visokog rizika. Kako su joj doktori objasnili, nosila je monoamnionske-monokorionske blizankinje koje su dijelile amnionsku vrećicu i posteljicu. Ann Le i njen suprug Jason Poon sve vrijeme su se nadali da će djevojčice preživjeti.

Olivia i Zoe na svijet su došle tri mjeseca ranije i odmah su prebačene u odvojene inkubatore kako bi ih liječnici mogli nadzirati. Ann Le ih je prvi put uzela u naručje nakon 27 dana, a djevojčice su se odmah zagrlile.

Foto: Instagram Foto: Instagram


"Srce mi se rastopilo. Nakon toliko teških sedmica osjetila sam olakšanje jer smo napokon ponovo zajedno", napisala je Ann Le ispod fotografije koja je postala viralna.

Emotivnu fotografiju susreta blizankinja i njihove majke snimio je Jason Poon.

"Prvo su mi na grudi stavili Oliviju, a zatim Zoe koja je ispružila lijevu ruku prema svojoj sestri. Obje su ležale na mojim grudima i primicale se jedna drugoj. Sve je bilo savršeno i napokon smo se osjećali kao roditelji", rekla je Ann Le.
Prijavi grešku


Komentari (14)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...