{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Za misterioznim čovjekom konjem traga cijela Evropa

S
25.6.2010. u 11:53
0
32
Za misterioznim čovjekom konjem traga cijela Evropa
0
Za misterioznim čovjekom konjem traga cijela Evropa
Misteriozni čovjek s konjskom glavom, koji je snimljen uz pomoć Google Street Viewa, postao je prava senzacija na internetu.
Fotografija čovjeka sa konjskom glavom, koji je u crnim hlačama i ljubičastom džemperu, načinjena je u Aberdeenu u Britaniji. Odmah nakon objavljivanja fotografije čovjek je svojom pojavom zaintrigirao mnoge ljude koji žele otkriti njegov identitet.

Kako piše BBC, nekoliko stotina korisnika iz cijele Evrope se javljalo putem e-maila tvrdeći da oni poznaju "čovjeka konja", dok se neki predstavljaju tvrdeći da su to oni na snimku.

Stefan Kleen iz Njemačke je kazao kako su on i njegov prijatelj upoznali "čovjeka konja" na jednom fetsivalu, ali nisu mnogo pričali s njim jer on zna samo engleski jezik.

Drugi, pak, tvrde kako su ga vidjeli u Norveškoj u kupovini, dok neki navode kako ga viđaju u barovima dok ispija piće i odmara se.

No, bez obzira na brojne e-mailove pravi identitet misterioznog "čovjeka konja" se ne zna. Jedni tvrde da se radi samo o bezveznoj maski, dok su drugi ubijeđeni da čovjek zaista ima konjsku glavu...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: