Chantelle Steadman
0

"Volim Alfieja, on mi je bio prvi i jedini"

Sarajevo-x.com
Nakon što su se britanskim medijima javili tinejdžeri koji tvrde da su spavali sa Chantelle Steadman, te traže DNK analizu kako bi se utvrdilo čije je njeno dijete, ova 15-godišnja majka negirala je njihove tvrdnje i poručila: "Nije bilo nikoga drugog."

Novorođena beba Maisie, kaže ona, može biti samo dijete 13-godišnjeg Alfieja.

"Volim Alfieja. Izgubila sam nevinost s njim. Odlučili smo započeti i fizičku vezu jer se volimo. Nije postojao niko drugi. On je veoma ljubomoran kad razgovaram s drugim dječacima i ne volim da i on priča s drugim djevojkama", ispričala je za The Sun uplakana Chantelle.

Alfie, dječak koji ima lice osmogodišnjaka, imao je tek 12 godina kad je prvi put spavao s djevojkom, a za navode drugih dječaka da bi oni mogli biti očevi bebe, tvrdi: "Drugi dječaci lažu."

Priča o roditeljima-tinejdžerima šokirala je Veliku Britaniju, ali i svijet, posebno kad su se javili 16-godišnji Richard Goodsell i 14-godišnji Tyler Barker iz East Sussexa, navodni seksualni partneri Chantelle.

"Govore okrutne stvari i ja ih pokušavam ignorisati i paziti na svoju bebu", kaže djevojka u školskoj uniformi, te dodaje kako se Alfie i ona zajedno brinu o bebi kao muž i žena.

"Ne možemo podnijeti da budemo odvojeni. Nervozan je kad nije blizu Maisie i mene", izjavila je Chantelle.