{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vodokotlić - akvarij novi hit u kupaonicama

S
Sarajevo-x.com
20.3.2009. u 17:35
0
6
Vodokotlić - akvarij novi hit u kupaonicama
0
Vodokotlić - akvarij novi hit u kupaonicama
Zadnji u nizu bizarnih izuma za kupaonice, nakon WC-šolje koja je ujedno i bide, te otirača od mahovine, svakako je novi vodokotlić - akvarijum, piše Telegraph.
Novi proizvod kompanije AquaOne ima dvostruku namjenu, praktičnu i estetsku. Naime vodokotlić Fish n Flush ujedno je i akvarij za ribe.

Kontroverzni proizvod već je uznemirio aktiviste i društva za zaštitu životinja, no proizvođač tvrdi da je Fish nFlush savršeno siguran za ribice, jer su akvarij i odjeljak s vodom za povlačenje potpuno odvojeni jedan od drugog.

Dio predviđen za akvarij može se i isprazniti, te koristiti i kao terarij za kornjače i guštere.

'Fish n Flush je dizajniran kao ukras kupaonici i kao novi i zabavan dodatak toaletu. Potpuno je siguran za životinje, a njegov sistem pražnjenja i punjenja čistom vodom kontruisali su morski biolozi i stručnjaci. Voda iz vodokotlića i akvarija ne dolaze u dodir tako da se ljudi ne moraju brinuti za higijenu ili zdravlje ljubimaca', izjavio je David Parish, odgovorni iz kompanije AquaOne.

Ovaj nesvakidašnji vodokotlić košta oko 300 eura, a možete ga naručiti na oficijelnom sajtu proizvođača, dodaje Telegraph.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: