Viralan video
128

Vlogerka pokušala pojesti živu hobotnicu koja joj je žestoko uzvratila

Dž. L.
Kineska vlogerica prenosila je uživo snimak na kojem je pokušala pojesti živu hobotnicu, ali stvari su krenule po zlu kada joj je krakati glavonošac uzvratio i počeo kidati njenu kožu.

Njen video postao je viralan za manje od 24 sata. Ono što je vjerojatno trebao biti klasičan primjer okrutnosti prema životinjama, brzo je eskaliralo u borbu za opstanak.

Djevojka poznata pod imenom "Seaside girl Little Seven" je pokušavala pojesti živu hobotnicu kada je životinja uhvatila za lice. Uplakana i vrišteći, djevojka pokušava skloniti hobotnicu s njenog lica, ali morsko stvorenje nije popuštalo. Kada je na kraju uspjela, njen obraz završio je krvav sa rezom.

"Moje lice je unakaženo", govori vlogerica buljeći u kameru.

Iako je njen pokušaj da pojede živu hobotnicu završio nesretno, ona je obećala svojim pratiteljima kako će to uraditi u idućem videu.

Videosnimci ljudi koji pokušavaju pojesti živu hobotnicu nisu ništa novo u svijetu interneta. Mnogi su to pokušavali tvrdeći kako hobotnica ne osjeća bol. Međutim, stručnjakinja za glavonošce Jennifer Mather ističe kako nema nikakve sumnje da životinja osjeća bol.

"To je barbarska stvar. Teško mogu shvatiti ljude koji kidaju i jedu živu životinju komad po komad", kaže Mather.

Vezani članci