Donirao organe
40

Utopio se trogodišnji sin američkog pjevača Grangera Smitha

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Američki pjevač Granger Smith je na svom Instagram profilu objavio da je njegov trogodišnji sin preminuo. Pjevač je kazao kako su on i njegova supruga odlučili donirati organe njihovog najmlađeg sina Rivera Kellyja Smitha.

Njegov otac Granger Smith napisao je kako je Riv bio posebno dijete.

"Izgubili smo našeg najmlađeg sina Rivera Kellyja Smitha. Tragična nesreća oduzela nam ga je prerano, uprkos nevjerovatnim naporima ljekara da ga ožive. Amber i ja smo odlučili pozdraviti se s njim, a potom donirati njegove organe kako bi drugoj djeci bila ponuđena druga šansa za život. Naša je porodica uništena od tuge, ali utjehu nam pruža saznanje da je River sa svojim Nebeskim Ocem. Riv je bio poseban, i svi koji su ga upoznali su to smjesta prepoznali. Veselje koje nam je svakodnevno donosio nemoguće je izraziti, a srca će nam zauvijek gorjeti za njim. Ukoliko postoji još riječi, ja ih u ovom trenutku ne nalazim. Volite one koji su vam bliski. U našim životima nije bilo težeg trenutka od sadašnjeg", napisao je Granger Smith.

Porodica je također zamolila da im svi oni koji su voljeli malog Riva ne dosnose cvijeće niti poklone, već da taj novac proslijede na račun Dječjeg bolničkog centra Dell.