Mnoge je nasmijala
148

Urnebesne reklame firme za stolariju su dobile konkurenciju: Ova trenutno osvaja mreže

N. O.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Nakon što su prethodno reklame za PVC stolariju iz Srbije nasmijale cijeli Balkan, jedna nedavno objavljena ponovo osvaja mreže.
Radi se o trgovini tepiha i drugih kućanskih potrepština iz Srbije, a snimak na TikToku istovremeno je iznenadio i nasmijao korisnike.

Naime, video prikazuje muškarca kojeg ljekari hitne pomoći nose na nosilima i onim ispada te se krene kotrljati. Tu se umjesto njega, na ekranu pojavljuje uposlenik trgovine koji se kotrlja iz tepiha.

@marahome_belgrade Čekamo Vas.. 🤪 #marahome #beograd #enterijer #dizajnenterijera #tepih #tepisi ♬ original sound - Mara Home

"Iskačući" iz tepiha uposlenik otkriva gdje ih se može posjetiti te gdje posjetioci mogu pogledati kompletnu ponudu ove trgovine.

"Stolarija Stanišić na aparatima", poručili su im pratitelji, a pisali su i: "ovo se zove marketing", "koliko dobra reklama", bravo za marketing", "ko zna šta iz ostalih izađe".

Podsjetimo, na neki način trend nešto drugačijih i posebno kreativnih reklama na društvenim mrežama pokrenula je srbijanska firma za PVC stolariju.

U februaru su objavili reklamu u kojoj žena viče na muža, a muškarac u isto vrijeme zatvara prozor te govori: "Ovo lako može da se riješi. Dihtovanje ja jako bitno. Stolarija Stanišić".

Uslijedilo je još reklama u sličnom stilu, a većina ih je hvalila zbog drugačijeg načina reklamiranja koji je istovremeno mnoge nasmijao.